Den Kongelige Ballet tager på Jyllandsturné

Den Kongelige Ballet er i topform og tager til januar ud i landet for at give endnu flere danskere mulighed for at se Danmarks verdensberømte balletkompagni. Efter en prisvindende balletfestival og fire flotte forestillinger i København pakker danserne nu tutu’er og balletsko for at tage på turné med den romantiske klassiker Giselle

“Jeg glæder mig allerede til at vise Jylland, hvad balletten kan,” fortæller Balletmester Nikolaj Hübbe. “Giselle er en af den slags forestillinger, der både fungerer for ballet-begyndere og for alle vores jyske balletomaner.”

Giselle er den ultimative romantiske ballet. Siden den første gang blev opført i Paris i 1841, har publikum kunnet drømme sig med ind i en verden af mystik, skønhed, fare og død med en højdramatisk fortælling om uskyld, kærlighed og svigt.

Den Kongelige Ballet kan opleves i følgende jyske byer:

Aalborg Kongres & Kultur Center 29. januar 2019 kl. 20.00

Musikhuset Aarhus 31. januar 2019 kl. 20.00

Værket i Randers 2. februar 2019 kl. 19.30

Musikhuset Esbjerg 5. februar 2019 kl. 20.00

Vejle Musikteater 7. februar 2019 kl. 19.30

Der vil desuden være mulighed for at varme op til Giselle med Anne Valbjørn Odgaards foredrag “Kan man dø af et knust hjerte?” i alle fem byer. I Randers kan publikum også komme backstage og opleve Den Kongelige Ballet træne med Nikolaj Hübbe som instruktør.

Læs mere om forestillingen og turnéen her: 
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/ballet/giselle-turne/

Previous articleDen Skaldede Sangerinde genopsættes igen
Next articleThe Notebook kommer til Broadway