Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater har lanceret deres ny sæson 2020/21

Holdet bag Den korte radioavis indtager Det Kongelige Teater i sæsonen 2020/21, hvor man også har Anne Linnets sange på repertoiret. Af hensyn til Corona-frygten har teatret også indført en ny tryghedsgaranti .

“Vi vil gøre det trygt, at købe billet til Det Kongelige Teater. Hvis man køber billet nu og frem til nytår kan man få pengene igen, hvis man fortryder”, siger Det Kongelige Teaters chef Kasper Holten.

“Vi sælger også kun halvdelen af billetterne til rækkerne i vores huse, så man kan føle sig tryg ved at komme. Der er god plads omkring dig, lyder det fra Kasper Holten i en præsentationsvideo af teatrets omfattende program 2020/21.

Man kan se videoen her.

Fra Ebberød Bank til Anne Linnet

Det Kongelige Teater har som altid store klassiske forestillinger på repertoiret, men også ny farce i form af Ebberød bank version 2.

Den skrives af holdet, der blev Danmarks-berømt ved at lave Den korte radioavis på Radio 24syv, og får premiere til april 2021.

Forestillingen, der er inspireret af folkekomedien fra 1923 er en satirisk hudfletning af bankverdenen. Den er lagt i hænderne på komikertrioen Frederik Cilius og Rasmus Bruun, samt manuskriptforfatter Karen Lundsby.

Hovedpersonerne er den forsmåede Max Hjulmand og den oversete skattemedarbejder Blomquist, der bliver bankdirektører i Ebberød Bank. Men hvordan skal de drive en bank uden penge? Og hvordan laver de mange penge, når der ikke er nogen?

På scenen medvirker også Christine Gjerulf og Karen Lise Mynster.

Blandt mange nyheder er også “Jeg er jo lige her”, et godt bud på næste års store musikforestilling med alle Anne Linnets største hits.

Her kan man blandt andre opleve sange som ”Tusind stykker, Tabt mit hjerte, Glor på vinduer, Den jeg elsker, Marquis de Sade og andre klassikere.

Anne Linnets store musikalske katalog har Det Kongelige Teater fået lov at sætte i scene af kunsteren selv. På teatrets præsentationsvideo fortæller, at hun glæder sig til at se resultatet.

Man kan danne sig et samlet overblik over alle den ny sæsons teater-og ballet forestillinger, samt bestille billetter på det Kongelige Teaters hjemmeside her

Tidligere artikelTeater FÅR302’s ny leder vil samarbejde over grænserne
Næste artikelSe med her: KULTURPULSEN er tilbage med teaternyheder