DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO. Foto: Karoline Lieberkind.

HiLS DiN MOR kommer til Teater Katapult med gæsteforestillingen DEN SOMMER FAR BLEV HOMO med premiere den 31. august. HiLS DiN MOR laver teater, der skal fremme accepten af LGBT+-personer i Danmark, og denne gang co-producerer de med Folketeatret denne humoristisk-pinlige og kærlige identitetshistorie om Arvind.

Om DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

Pinlig-sjov komedie om pubertet, fordomme og om fædre, der pludselig forelsker sig … i hinanden!

Sådan kan Reumertpræmierede HiLS DiN MOR’s anmelderstjernebestrøede forestilling DEN SOMMER FAR BLEV HOMO beskrives. Den LGBT+-acceptfremmende forestilling instrueret af Mia Lipschitz åbner på Katapults scener!

Forestillingen er baseret på den prisbelønnede, norske forfatter Endre Lund Eriksens ungdomsroman af samme navn. Her inviteres alle med midt ind i det minefelt, der kaldes pubertet!

At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten går i gang, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie i Norge, lige efter at mor skred med den lidt for personlige pilatestræner, kan det hele føles uoverskueligt udfordrende …

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO spiller på Teater Katapult, Godsbanen i København fra den 31. august til den 1. september. 

Læs mere om forestillingen her

Previous articleGå ikke glip af et vildt og morsomt actionbrag på Bora Bora
Next articleBellevue Teatret byder på smørrebrød!