Den stjernespækkede TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN får endelig københavnsk premiere

TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN på Aveny-T 2022. Foto: Emilia Therese.

I februar 2022 hylder Aveny-T Danmarks største nulevende sangskriver fra scenen! Fredag den 25. februar 2022 får den længe ventede Teaterkoncert C.V. Jørgensen nemlig premiere på Aveny-T teater på Frederiksberg. Forestillingen er en samproduktion mellem Aveny-T og Aarhus Teater, og var oprindeligt planlagt til af få premiere i forbindelse med C.V. Jørgensens 70-års fødselsdag i foråret. Men det satte Covid-19 en stopper for. Med Teaterkoncerten kommer Aveny-T til at slå dørene op til et nyt og ombygget teater med helt nyt Væksthus.

Publikum kan se frem til at opleve 25 af C.V.’s poetiske og ikoniske sange fremført af et nyt og stjernespækket hold på scenen. Heriblandt den erfarne og musikalske skuespiller Stanley Bakar, D-A-D-trommeslageren Laust Sonne samt de store skuespiltalenter Fanny Bornedal og Mark Linn. Forestillingen er iscenesat af Nikolaj Cederholm, Jon Stephensen står for scenografi, mens Kåre Bjerkø har komponeret.

Om Teaterkoncert C.V. Jørgensen

Teaterkoncert C.V. Jørgensen blev efter 9 års betænkningstid godkendt af C.V. Jørgensen og er en hyldest til den ikoniske kunstner. Forestillingen viser et nyt take på teaterkoncerten, hvor skuespillere, musikere, sangere alle vil synge og spille et instrument på scenen. De vil fungere som et kollektivt hold i tjeneste for C.V. På scenen ophæves det traditionelle skel mellem band og sangere/skuespillere i ambitionen om at forstærke C.V. Jørgensens udtryksfulde sange og give forestillingen en særlig intimitet og fællesskab.

På scenen kan man bl.a. opleve Laust Sonne, Stanley Bakar, Fanny Bornedal, Mark Linn m.fl.

Teaterkoncert C.V. Jørgensen får premiere den 25. februar og kan opleves frem til den 13. aprilAveny-T på Frederiksberg i København.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

Previous articleSommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022
Next articleUnik og sansemættet teateroplevelse i Glyptotekets festsal