Den store fortællerfinale: Kom til GRAND SLAM i aften

FOTO © Teater Katapult

I aften – d. 13. december – åbner Teater Katapult dørerne til årets finale for fortællere. Alle vinderne fra de tidligere runder af StorySlam mødes til den store finale: GRAND SLAM. StorySlam er en konkurrence i historiefortælling stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth.

Forud for finalen har finalisterne i de indledenede runder dystet i at fortælle den bedste historie. På 5-6 minutter har de fortalt sjove, alvorlige og skæve historier fra hverdagens Danmark. 

Publikums fornemste opgave er at heppe og stemme på deres fortæller-favorit. Udover titlen som Danmarks bedste historiefortæller, så modtager vinderen en tur for 2 til Island sponsoreret af KulturRetur Team Island A/S

Måske den næste er dig?

Fortællerne er ganske almindelige mennesker, der fortæller virkelige historier fra deres liv. Derfor har du selvfølgelig også til næste sæson mulighed for at melde dig til, hvis du går og gemmer på sjove, rørende eller overraskende historier, som du har lyst til at dele.

Som historiefortæller skal du overholde følgende regler: 

1. Du fremfører to historier af 5 minutters varighed. Efter 5 minutter, ringer vi med klokken, og du har nu et minut til at afslutte din historie. 
2. Dine historier skal fortælles i jeg-person og tage udgangspunkt i din egen virkelighed. 
3. Du skal øve dig på at fremføre dine historier inden din optræden, sådan at du kan fortælle uden manuskript. 
4. Hvis det giver mening for dine historier, må du gøre brug af én rekvisit. 

Du kan tilmelde dig via linket her.Dørerne åbner kl. 19.15 i aften på det aarhusianske teater. Selve showet begynder kl. 20.00. Med i prisen er i aftenens anledning et glas med bobler. 

Previous articleSe cast fra Hamilton og Tina optræde til Royal Variety Performance
Next articleLitterær klassiker er endelig kommet til Broadway