Den Unge Elias' Lidelser. Foto: Jacob Søby

Folketeatrets ungdomsformat UNDER HUDEN præsenterer forestillingen DEN UNGE ELIAS’ LIDELSER – en gratis digital forestilling om at være en minoritet i minoriteten.

Som digter, homoseksuel og med muslimsk baggrund, sætter Elias Sadaq fokus på kampen om at finde sig selv. Om forventningerne fra sit bagland og det at navigere i en helt ny verden, hvor mænd kysser mænd, og hvor køn er flydende.

Jagten på håbet og (selv)kærligheden

I en samtale med sit eget selvmord præsenteres Elias Sadaqs nyskrevne digte og fortællinger i et poetisk lydunivers. Han rejser spørgsmål til eksistensen, selvværdet og selvkærligheden. For hvor gør man af skammen over at elske dem, man gør? Hvordan er man en rigtig mand? Og hvordan navigerer man i et miljø præget af alkohol og stoffer, når det netop er smagen af alt det, man er blevet fornægtet?

Forestillingen tager udspring i Goethes drama om den unge Werthers lidelser, der i sine følelsers vold og altoverskyggende forelskelse, drives til selvmord. Den Unge Elias’ Lidelser jagter håbet og (selv)kærligheden i en verden, hvor der ikke altid er plads til at være sig selv. Ikke engang der, hvor der ellers skulle være højt til loftet.

Billetterne til DEN UNGE ELIAS’ LIDELSER er gratis, og forestillingen vises 6. – 13. marts 2021.

Grundet Covid-19 er ‘Den Unge Elias’ Lidelser’ digital.  Læs mere på www.folketeatret.dk

UNDER HUDEN

UNDER HUDEN er Folketeatrets nye format, hvor unge får mulighed for at skabe forestillinger baseret på egne fortællinger. UNDER HUDEN vil skabe et rum og et kunstnerisk afløb for de tanker og emner, der ligger de unge på sinde – et sted for de unge, og hvor unges historier kommer i fokus.

 

 

 

Tidligere artikelTHE SUPREME GENTLEMAN
Næste artikelHamletScenen rækker ud til danske teatre