Den utrolige historie om den kæmpestore pære

PR foto: Det Kongelige Teater

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er en humoristisk fortælling, der demonstrerer, at hvis blot man møder verden med åbenhed, nysgerrighed og fællesskab, så skal man nok finde en løsning på problemerne. Forestillingen, som er baseret på den humoristiske billedbog af sammen navn, skrevet af Jakob Martin Strids, har premiere den 28. november i Skuespilhuset. 

Det er efterhånden blevet en fast tradition at lave store familieforestillinger på Skuespilhusets Store Scene, hvor også familieforestillingerne Brødrene Løvehjerte og Halfdans Hokus Pokus har spillet. Nu gælder det Strids humoristiske og anarkistiske  fortælling, som er tilsat en god portion teatermagi.

Om forestillingen

I Solby har byens udemokratiske viceborgmester Kvist overtaget bystyret, efter at byens elskede borgmester JB er forsvundet. Inden året er omme, vil Kvist opføre et nyt, stort og gråt rådhus i beton, der er så højt, at Solby bliver dækket af mørke.

Vennerne Mitcho og Sebastian modtager en flaskepost med et frø fra JB, som skriver, at han er fanget på en mystisk ø. Op af frøet vokser en kæmpestor pære, som vennerne sejler ud i verden i for at lede efter JB, så ro og orden kan genoprettes i Solby.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære iscenesættes af Anders Lundorph og spiller fra 28. november 2020-17. januar 2021Skuespilhusets Store Scene.

Læs here her.

Previous articleHvem bliver Danmarks nye statsminister?
Next articleMentorprogram løfter vidensniveau i den frie scenekunst og bygger bro på tværs