Denzel Washington spiller hovedrolle i ny produktion af ‘The Iceman Cometh’

Denzel Washington, The Iceman Cometh
FOTO: Denzel Washington i filmen 'Fences' (2016) ©Scanpix

Den Oscar-vindende skuespiller Denzel Washington spiller hovedrollen i genskabelsen af Eugene O’Neills The Iceman Cometh. Det skriver Theatermania.

Forestillingen tager udgangspunkt i Harry Hopes salon, hvor alkoholikere forsøder deres tilværelse med dagdrømmeri. I tide og utide dukker sælgeren Theodore ”Hickey” Hickmans (Washington) op til alkoholikernes store glæde, og da han en dag ankommer med et helt nyt perspektiv på livet, fører hans forsøg på at hjælpe sine gamle venner til en række ødelæggende begivenheder.

Den ny-producerede forestilling bliver instrueret af George C. Wolfe, der har vundet to Tony-Awards for sin instruktion af hhv. ‘Angels in America’ og ‘Bring in ‘da Noise/Bring in ‘da Funk’. Produceren bag er den prisvindende Scott Rudin, der både har vundet en Emmy, Grammy, Oscar og en Tony-Award for sit arbejde.

The Iceman Cometh har haft forpremierer siden den 23. marts på Bernard B. Jacobs Theatre, og produktionens premiereaften er planlagt til den 26. april. Du kan finde billetter her.

Previous articleSimon & Garfunkel hyldes i autentisk teaterkoncert
Next articleKridt tåspidsskoene og tag del i Kongelig Sommerballet