Det fulde cast til rockmusicalen JESUS CHRIST SUPERSTAR er klar

Jesus Christ Superstar - cast
Det offentliggjorte cast til jubilæumskoncertudgaven af JESUS CHRIST SUPERSTAR. Foto: Lisa Grünwaldt

Nu er det fulde cast fundet til Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumskoncertudgave af den tidløse rockmusical JESUS CHRIST SUPERSTAR. Musicalen har premiere den 26. septemberDet Kongelige Teaters Gamle Scene, hvorefter forestillingen tager rundt på turné i oktober 2020.

Det bliver et hold i musikalsk topklasse, der skal fremføre de udødelige sange. Allerede offentliggjorte Fallulah spiller den kvindelige hovedrolle som Maria Magdalene. Hun får følgeskab af Erann DD i den mandlige hovedrolle som Judas, mens Christoffer Brodersen skal fortolke Jesus. Derudover kan man blandt andre opleve Martin Brygmann som Kong Herodes, mens Bjørn Fjæstad spiller rollen som Pontius Pilates.

”Vi har samlet et dream team af landets dygtigste sangere til at fortolke alle de fantastiske sange i JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg tør derfor godt love, at publikum kan se frem til en af de bedste vokale musicaloplevelser nogensinde”, fortæller direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö.

Erfarne skuespillere

I JESUS CHRIST SUPERSTAR indtages rollen som Jesus af Christoffer Brodersen, der har stor erfaring fra en lang række musicals som f.eks. Chess og We Will Rock You. Erann DD er ligeledes et kendt ansigt både på de skrå brædder, men også som musiker og sangskriver, hvor han står bag adskillige hits som f.eks. hittet Still Believing fra 1997. Han har tidligere medvirket i musicalen Hair i 1997 og Efter brylluppet i 2017.

I rollen som den magtfulde Kong Herodes kan publikum opleve Martin Brygmann, der med en lang række roller på TV og film samt som sanger og sangskriver på flere hits heller ikke er uerfaren. Inden for musicalgenren har han senest prøvet kræfter med musicals som Shrek og Terkel i Knibe – The Motherfårking Musical.

Bjørn Fjæstad er stifter og sanger i bandet Baal, der bl.a. har optrådt i Rytteriet. Han har ligeledes markeret sig som skuespiller i Det Danske Teaters opsætning af Midt om natten og i teaterkoncerter som Gasolin, Bob Dylan og Beethoven.

Derudover kan publikum også opleve Tim Schou, Anders Ørsager og Allan Mortensen.

Et trekantsdrama

JESUS CHRIST SUPERSTAR er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Weber med tekst af Tim Rice. Den blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Musicalen handler om Jesus’ sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ perspektiv. Omdrejningspunktet er relationen mellem Jesus og Judas, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

JESUS CHRIST SUPERSTAR kan opleves fra den 26. september til den 31. oktober rundt omkring i landet.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleSpændende teaterforår på Teatret ved Sorte Hest
Next articleModne damer i morgenkåber indtager landet