Credit: Kasper Nybo

Barok og botox mødes, når Reumert-vindende Gunilla Lind Danseteater indtager Bora Boras scene med ”Vanity Of Modern Panic – V.O.M.P.” den 9. og 10. december. Absurditeterne når nye højder, når forfængeligheden bliver skruet op til maksimum.

Slankere, smukkere, strammere, stærkere og allerhelst nu, nu, nu, NU!
Bora Bora inviterer den 9. og 10. december det århusianske publikum til at opleve danseforestillingen “Vanity of Modern Panic – V.O.M.P.”. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.
Forestillingen holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt og spørger: Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest?
Publikum kan forvente en absurd og morsom silikonepumpet danseforestilling om jagten på den perfekte krop. En proportionsforvrænget komedie om længslen efter bryster, lår og balder, der ville få Kim Kardashian til at blegne af misundelse.
Koreograf Gunilla Lind modtog i 2018 en Reumert Talentpris for sin unikke blanding af moderne dans og fysisk teater, der er en grotesk hilsen til barokkens pudrede parykker og sarte sæbebobler.

Forestillingen var oprindeligt programsat på Bora Bora i foråret 2020, men blev grundet COVID-19 udskudt. Det lykkedes at få den med i efterårets program som årets sidste forestilling. Forestillingen er egnet for publikum i alderen fra 12 år og op.

Om Gunilla Lind Danseteater
Koreograf og kunstnerisk leder Gunilla Lind debuterede i 2017 med “Vanity of Modern Panic – V.O.M.P.”.

Gunilla Lind balancerer humor og alvor på en knivsæg, når hun præsenterer aktuelle samfundstendenser i en visuel eksplosion af farver og finurligheder. Med eksperimenterende kostumer udfordrer hun måden, hvorpå vi opfatter os selv og andre – i et unikt miks af moderne dans og fysisk teater.
Tilbagevendende interesser i Gunilla Linds koreografiske univers er identitetsprojekter og selviscenesættelse, kønsroller, krops- og skønhedsidealer.

Praktisk information og priser
Bora Bora – Dans og Visuelt Teater, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Priser:  Standard kr. 170 kr. / Early bird rabat 135 kr. / Studerende og unge u. 25 år 100 kr. / Seniorer og pensionister 120 kr. / Derudover grupperabatter til 60 og 70 kr. per person. KluBora-pris 70 kr. (1 års medlemskab 130 kr.)

Læs mere og køb billet på www.bora-bora.dk eller tlf. 86190079.

Tidligere artikelJespers cirkusdrøm opfyldes, når Folk og Røvere fra Kardemommeby spiller på Bellevue
Næste artikelTilskud til Teater Møn fra Øernes Kunstfond