Det Kgl. Teater meldte totalt udsolgt – nu tager ‘Jeg løber’ på turné

Jeg løber, teater, Det Kongelige Teater
FOTO: Jeg løber ©Det Kongelige Teater

Den stærke og inspirerende forestilling Jeg løber, der gik for totalt udsolgte sale på Det Kongelige Teater i efteråret 2017, kan nu opleves i det meste af landet.

Jeg løber er baseret på journalist Anders Legarth Schmidts blog i Politiken om tabet af sin seks-årige datter til kræften. Kort efter datterens død begynder Schmidt at løbe, og han kan ikke stoppe igen, da det at løbe giver ham en følelse af lethed, frihed og styrke.

Forestillingen høstede stor ros og beundring hos anmelderne, hvor Berlingske bl.a. skrev: “Jeg løber er på alle måder en stærk forestilling. Man bliver glad for at have set den, selv om man måske ikke umiddelbart bliver glad af at se den.”

Find turnéplan og køb billetter her.

Previous article‘Ikke uden min mor’ har fokus på historier om kvinder
Next articleChess-musical vender tilbage til London efter 32 år