Det Kongelige Teater drager på deres største sommerturné nogensinde

Foto: Camilla Winther

Til sommer tager Den Kongelig Opera og Ballet på sommerturné i det fri, når de i alt besøger 24 byer i Danmark. Det er er blevet en tradition, at Det Kongelige Teater tager rundt om i Danmark om sommeren, hvor de optræder gratis for hele landets befolkning.

Traditionsrige begivenheder
Opera i det fri har været en fast begivenhed de sidste 16 år. Her kan garvede operaelskere og nysgerrige begyndere mødes udenfor til en hyggeligt forestilling.
Det lidt nyere koncept Kongelig sommerballet har eksisteret i 12 år. Det har gentagende gange tiltrukket tusindvis af besøgende, der ønsker at opleve ballet under åben himmel.
Begge har de det tilfælles, at det skaber en helt unik stemning at sidde udenfor med en picnic kurv en dansk sommeraften, mens man bliver underholdt af nogle af Danmarks bedste operasangere og balletdansere.

Tidsramme for turnéerne
Turnéen for Opera i det fri begynder fredag den 20. maj på Bellahøj Friluftscene i Brønshøj og slutter søndag den 14. august i Byparken i Esbjerg.

For Kongelig Ballet starter turnéen mandag den 6. juni i Augustenborg Slotspark på Als. Den slutter søndag den 14. juni på Karen Blixen Museum i Rungstedlund.

Det endelige program for Opera i det fri offentliggøres den 3. maj, mens programmet for Kongelig sommerballet offentliggøres den 18. maj.

Læs mere og se her, hvornår Opera i et fri besøger en by nær dig:

Læs mere og se her, hvornår besøger Kongelig Ballet by nær dig:

Previous articleIslandsk drama SKYGGE BALDUR gæstespiller på Teater Katapult
Next articleErasmus Montanus vender tilbage for at fejre dansk teater