Det Lille Teater glæder de små: Se dukketeater online

Det Lille Teater
Nu kan man streame børneforestillingen Bella & Gustav på Det Lille Teaters hjemmeside. Foto: PR

Det Lille Teater i København har man nok savnet publikum, men hverken initiativ eller kreativitet.

Derfor kan teatret fra i dag, mandag den 27. april og frem til den 15. maj tilbyde, at man tilgår deres forestilling “Bella & Gustav” online.

Forestillingen er først og fremmest for de 2-5-årige, men deres forældre kan nok hygge sig ved at se med.

Man kan se forestillingen her.

I forestillingen møder pigen Bella drengen Gustav, og de bliver bedste venner. De leger så til solen går ned. Men en dag sidder pigen Sofia også i sandkassen, og spørgsmålet er nu, om man godt kan være tre i en sandkasse?

Forestillingen er fortalt af tre skuespillere med dukker og musik. Den handler om venskab og følelsen af at være udenfor.

De medvirkende i forestillingen er Jacob Teglgaard, Nanna Schambourg-Müller og Ingrid-Marie Thorlacius, mens Rolf Søborg Hansen har været dukkemager.

Manuskriptet er begået af Line Paulsen efter forfatteren Eva Erikssons børnebog, og det er også Line Paulsen, der har instrueret.

“Kun det bedste til de yngste ..”

Det Lille Teater & Marionet Teatret er to teatre i én organisation. Det Lille Teaters forestillinger spilles normalt på to scener i Lavendelstræde i København fra september til april, mens Marionet Teatres forestillinger spilles under åben himmel i Kongens Have fra juni til august.

Teatret arbejder ud fra mottoet, Kun det bedste til de yngste. Målsætningen er at kunne tilbyde børn deres første og bedste oplevelser med scenekunst

Teatret forsøger at knytte børn og voksne sammen på tværs af generationer, gerne gennem fantasifulde historier og sanselig scenekunst, og arbejder for, at så mange børn som muligt får chancen for at opleve teater.

Man kan læse mere om Det Lille Teater her.

Previous articlePreben Kristensen tilbage på Det Ny Teater i OLIVER
Next articleGestapo massemorder åbner Svalegangens ny sæson