Det nye cast er på plads til genopsætningen af KLOKKEREN FRA NOTRE DAME

Klokkeren fra Notre Dame cast 2019
Foto: KLOKKEREN FRA NOTRE DAME Cast 2019 © Fredericia Teater.

Fredericia Teater har nu løftet sløret for castet til teatrets genopsætning af det seksstjernede musicalhit Disneys Klokkeren fra Notre Dame. I den altoverskyggende hovedrolle som klokkeren Quasimodo finder man igen prisbelønnede Lars Mølsted, som tog både anmeldere og publikum med storm i 2016 og 2017, hvor man første gang kunne opleve Fredericia Teaters produktion af Klokkeren fra Notre Dame i Fredericia og København.

Lars Mølsted modtog i 2017 prisen Årets Sanger ved Årets Reumert for rollen som Quasimodo i Klokkeren fra Notre DameLars Mølsted har senest kunnet opleves i rollen som Ramses i musicalen ’Prinsen Af Egypten’ på Fredericia Teater og Det Kongelige Teater. Han har desuden medvirket i adskillige af Fredericia Teaters mange musicals bl.a. ’Shu-Bi-Dua – The Musical’’Urinetown’, ’Den Lille Havfrue’ og ’Aladdin’.

Enkelte nye ansigter tilføjet til det originale hold

Overfor Lars Mølsted spiller bl.a. Mads M. Nielsen som den onde Claude Frollo og Bjørg Gamst som sigøjnerkvinden Esmeralda – begge var en del af det originale cast i 2016 og 2017. Derudover byder genopsætningen på nye ansigter heriblandt Emil Birk Hartmann som soldaten Phoebus de Martin. Emil Birk Hartmann har tidligere spillet store roller i Fredericia Teaters musicals ’Seebach’ og ’Shu-Bi-Dua – The Musical’. I rollen som sigøjnerkongen Clopin Trouillefou finder man Oliver Aagaard-Williams, som tidligere har medvirket i bl.a. ’The Book of Mormon’ på Det Ny Teater, ’West Side Story’ på Aalborg Teater og Fredericia Teaters succesopsætning ’Avenue Q’. På rollelisten ses blandt andre også Oliver Lundqvist, Christian Collenburg, Monica Isa Andersen, Katrine Jenne og Martin Skriver.

Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater udtaler:

”Det er en kæmpe glæde, at vi nu kan give alle mulighed for at se eller gense vores succesforestilling, som oplyste stjernehimlen med 26 x 6 stjerner! Vi lader klokkerne kime og kalder til samling til en stor og uforglemmelig oplevelse med den hjemvendte klokker.”

Fredericia Teaters produktion af Disneys Klokkeren fra Notre Dame har repremiere på Fredericia Teater den 4. oktober 2019.

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter via klokkerenfranotredame.dk.

Previous articleTag hul på Teater Grobs 10 års jubilæumssæson
Next articleTag med på eventyr med Min Mormors Gebis