Det originale Broadway-hit The Book of Mormon kommer til Aarhus

The Book of Mormon
Nu kommer Broadway-hittet The Book of Mormon til Danmark. Foto: Paul Coltas.

Den originale Broadway-version af musicalen The Book of Mormon kommer til Danmark, når den fra i morgen den 20. november får skandinavienspremiere i Musikhuset Aarhus.

Mere end 17.000 comedy- og musicalglade mennesker har allerede sikret sig billet til det Tony-, Olivier- og Grammy-vindende show, der har taget publikum og anmeldere over hele verden med storm. The New York Times har sågar beskrevet det som ’århundredets bedste musical’.

Prisregn over hitmusical

The Book of Mormon er en grænseoverskridende satire over fundamentalistisk religion, kultursammenstød og musicalgenren, hvor publikum følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på mission til Afrika. Pludselig er de langt væk fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Siden verdenspremieren i 2011 på New Yorks Eugene O’Neill Theatre er musicalen blevet opført verden over og har vundet mere end 30 internationale priser. The Book of Mormon har bl.a. vundet hele ni Tony-awards inklusiv Bedste Musical.

Holdet på og bag scenen

Musicalen er skabt af South Park-skaberne Trey Parker og Matt Stone i samarbejde med Robert Lopez. Hovedrollerne i The Book of Mormon i Musikhuset er Kevin Clay som Elder Price og Conner Peirson som Elder Cunnigham. De bakkes op af Nicole-Lily Baisden, William Hawksworth, Ewen Cummins, Jonathan Tweedie og Thomas Vernal i musicalens andre roller.

Manuskript, musik og lyrik er skabt af Trey Parker, Robert Lopez og Matt Stone. Musicalen er instrueret af Casey Nicholaw og Trey Parker og med koreografi af Casey Nicholaw. Scenografien er skabt af Scott Pask, kostumedesign af Ann Roth, lysdesign af Brian MacDevitt og lyddesign af Brian Ronan.

The Book of Mormon kan opleves i Musikhuset Aarhus fra den 20. november til den 6. december.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleRåb op i klimakampen sammen med de unge i MIN BROR ER EN BLÅHVAL
Next articleKom i julestemning med Så er det endelig hjul