Det tyske varieté-teater Wintergarten gæster Aalborg Kongres og Kultur Center

Den 28.-30. april kan du opleve en ekstravagant cirkusoplevelse, når det tyske varieté-teater Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg Kongres og Kultur Center med showet Golden Years.

Med showet byder Wintergarten på en oplevelse med en farvelade af internationale artister. De internationale akrobater og artister overrasker med deres hurtige og uventede tricks, der fanger publikums opmærksomhed. Med varieté-teatret får publikum en aften med et afvekslende og underholdende program med både kunstneriske, dansende, akrobatiske og musikalske optrædener. Det bliver et show i klassisk cirkusstil, som det kunne have fundet sted for 100 år siden, men med nutidens talent for underholdning og betagende koreografi.

Foto: Ben Duentsch

Glamour, glamour, glamour

Temaet for Golden Years er 1920’ernes gyldne jazztid med atmosfære og kostumer i autentisk stil med datidens flair for pailletter, fjer og fest. Med showet kan publikum forvente klassisk cirkushumor, risikabel akrobatik og festlig stemning i bedste Gatsby-stil, når de talentfulde artister træder på scenen i festlige kostumer. Publikum ledes gennem aftenen af den smukke sangerinde, skuespiller og danser Viennese Nina de Lianin. Med sin fantastiske stemme fremtryller hun 1920’ernes glamour og bringer, sammen med Wintergartens dygtige musikere, lyden af jazztiden til showet.

Derudover kommer publikum blandt andre til at opleve en mester i den næsten uddøde kunst; at danse i luften kun hængende i håret, en duo i perfekt balance med fysisk styrke til at udføre ekstraordinære præstationer i hånd-i-hånd-akrobatik, samt mestre i rulleskøjteakrobatik. Mød også den charmerende klovn og komiker, Monsieur Momo, der fascinerer sit publikum og byder på latter og forundring.

Showet kan opleves fra d.28 april – 30. april hos Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC). Billetter købes her.

Previous articleBrighton Boys: Ny danseteaterforestilling om angst, eskapisme og oprigtighed
Next articleTo nye solodansere i Den Kongelige Ballet