Dette års TALK TOWN sætter fokus på scenekunsten

Talk Town, festival, ligestilling, scenekunst, Huset-KBH
FOTO: Talk Town 2017 ©Talk Town

Talk Town er en festival, hvis formål er at skabe en platform for en folkelig debat om ligestilling, køn og feminisme. Under festivalen afholder Københavns Musikteater en hel dag om mangfoldighed i scenekunst.

Programmet for dagen kombinerer åbne visninger med samtaler og debatter. Her sættes der fokus på scenekunstens udfordringer og muligheder for at styrke ligestilling og mangfoldighed. Et væsentligt spørgsmål er: Hvordan skaber man samskabelse på tværs af kulturer, køn og sociale grupper af høj professionel kvalitet.

Festivalen udspringer af Danmarks værtsskab for kvindekonferencen Women Deliver i 2016. Det er en faglig, social og kulturel ramme, hvor køns- og ligestillingspolitik diskuteres; en tværfaglig scene for et aktivt publikum.

I år afholdes Talk Town i Huset-KBH den 3.-5. maj, og her vil alle fem etager i det historiske hus i indre København fyldes med over 90 gratis offentlige arrangementer. ‘Mangfoldighed i Dansk Scenekunst’ vil finde sted den 5. maj. Du kan læse mere om festivalen her.

Previous articleStor musicalklassiker tilbage på Broadway
Next articleFIK DU LÆST: Lønneberg, Holten og Bowie