Dirty Dancing
Dirty Dancing - The Musical vender tilbage. Mathilde Norholt og Silas Holst sender hinanden "hungry eyes" til september. Foto: Miklos Szabo

For de, der ikke oplevede DIRTY DANCING – THE MUSCIAL første gang er der nu godt nyt.

One and Only Musical Teater kan nu offentliggøre, at megasuccessen vender tilbage til september. Oven i købet i en ny luksusversion. Den får premiere i Scandic Falkoner på Frederiksberg den 10. September 2020. Senere tager den til Aarhus, hvor den spiller i Musikhuset Aarhus fra den 23. oktober 2020.

Det er lykkedes at få de bærende hovedroller fra opsætningen af DIRTY DANCING i Operaen med i en ny og ultimativ udgave af musicalen.

Silas Holst går igen i fodsporene på 1980’ernes største kvindebedårer Patrick Swayze i i den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle. Overfor ham kan man opleve Mathilde Norholt. Ligesom ved danmarkspremieren i 2015  spiller hun Frances ”Baby” Houseman, som Jennifer Grey udødeliggjorde i filmen. Danser Karina Frimodt er også tilbage som Johnny Castles hårdkogte dansepartner Penny. Den rolle, som gav Frimodt sin teaterdebut for fem år siden.

Nye ansigter i castet

Blandt musicalens nye ansigter kan man blandt andre glæde sig til at opleve Andrea Vagn Jensen som Babys mor, Marjorie Houseman og Morten Lützhøft som Babys far, Dr. Jake Houseman.  Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen skal spille Babys smukke men irriterende storesøster, Lisa Houseman. Derudover tæller det stjernespækkede cast navnesom Anders Bircow, James Sampson og mange, mange flere.

Dirty Dancings moder genskaber filmens koreografi

Over 240.000 så DIRTY DANCING – THE MUSICAL, da den blev opført i 2015 og 2016. Men der er af gode grunde til at gense den. Som noget ganske særligt er selveste Dirty Dancings moder, Eleanor Bergstein, involveret i starten af prøverne til sommer.

Her vil hun sammen med koreograf Tim Zimmermann genskabe den originale og meget krævende koreografi, der gjorde filmen til et verdenshit.

DIRTY DANCING – THE MUSICAL har premiere i Scandic Falkoner på Frederiksberg den 10. september 2020

 

Tidligere artikelKom til klimavej-fest med Svalegangens United Change
Næste artikelGenoplev Drengen der fik en hunds hjerte på Zeppelin