DISNEY ON ICE vender tilbage i 2023

Foto: Disney

Danske Disney fans kan godt begynde at glæde sig til d. 19. januar 2023, hvor det verdensberømte DISNEY ON ICE kommer tilbage til Danmark med showet DISNEY ON ICE PRESENTS DREAM BIG, som præsenteres af Feld Entertainment.

Drøm stort med Disneys mange helte

For første gang i to år vender en af verdens mest populære familieforestillinger DISNEY ON ICE tilbage til Danmark. Denne gang er det med et spektakulært show, der er fyldt med eventyr og de mest heltemodige Disney karakterer. Børn og voksne kan glæde sig til at se velkendte og nye Disney-figurer på skøjter – bl.a. Elsa, Anna og Olaf fra Frost – når den internationalt anerkendte forestilling kommer forbi Ballerup Super Arena i januar 2023. 

Det er modet, der baner vejen for Disneys mest eventyrlystne helte i DISNEY ON ICE. Showet byder på alles yndlings Disney-figurer, herunder Elsa og Anna, Mickey og Minnie, Miguel, Vaiana, Belle, Genie og mange flere, når figurerne fremhæver magien og eventyret i Disneys fortællinger gennem kunstskøjteløb i verdensklasse.

Et kæmpe show fyldt med eventyr

Showet i Danmark arrangeres af CSB Island Entertainment. CEO, Carsten Svoldgaard, fortæller:

”Efter to års pause er vi enormt begejstrede for, at vi endnu engang kan præsentere danskerne for Disney On Ice – og så med et show, der lægger vægt på store drømme og eventyr; noget, som vi alle har savnet! Jeg er stolt og beæret over, at det er lykkedes for os at stable så stor en produktion på benene, der garanteret vil give familier en fælles og helt fortryllende oplevelse.

DISNEY ON ICE spiller fra d. 19-22. januar i Ballerup Super Arena til glæde for både børn og voksne.

Læs mere om showet og køb dine billetter HER

Previous articleQUALITY CATTLE: Involverende teater på Østerbro
Next articleDansk Teater 300 År og designbureauet Torden & Lynild åbner jubilæumsudstilling i otte byer