Ditte Felding bliver ny leder på Teaterhuset Filuren

Ditte Felding, Filuren, leder,
FOTO: Ditte Felding ©Teaterhuset Filuren

Ditte Felding bliver ny leder af Teaterhuset Filuren i Musikhuset Aarhus pr. 1. august 2018. Hun overtager teaterledelsen efter Steen Mourier. Felding er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som leder af Horsens Teaterfestival.

Felding har flere aktier i aarhusianske børne- og ungdomsteatre, herunder Hvid Støj Sceneproduktion og Spiir Produktion. Hun har en stor kunstnerisk erfaring inden for børneteater og har en stor viden om, hvad der rører sig både nationalt og internationalt.

Felding skal videreudvikle teatrets forestillinger, både egenproduktioner og co-produktioner, samt styrke Filurens synlighed lokalt, regionalt og nationalt. Formand for Filuren, Palle Kjeldgaard, ser frem til at have Felding som leder i de kommende år:

“Jeg har altid set Filuren som et unikt sted i Aarhus, med professionalt teater og teaterskole i et. Det giver nogle store muligheder for at samarbejde, som jeg glæder mig til at udvikle […] Det bliver skønt at vende tilbage til Aarhus og dejligt igen at være en del af det stærke kreative børne- og ungdomsteatermiljø.”

Previous articleSyv dage, én danser og tusindvis af melorme
Next articleMusicalen ‘Seebach’ rykker ind i Musikhuset Aarhus med 31 forestillinger