Dobbelt V – Et one-man show om at være søn og om at være far

Foto: Birk Thomassen

Lørdag d. 27. august har Dobbelt V premiere på Blaagaard Teater (tidl. Teater Grob) Nørrebrogade 37. Forestillingen er efter idé af Wahid Sui Mahmoud, som også selv står alene på scenen med en hvid Ford Fiesta i baggrunden. Han har gjort sig klar til at underholde publikum med anekdoter, sang og sin barndomsven ‘Pumba’ som Lars Thiesgaard har lagt stemme til. 

Om Forestillingen

Dobbelt V leverer en nostalgisk oplevelse af at være barn i 1990’erne, med popmusik, løvernes konge, og ønsket om at passe ind. Dobbelt V er en forestilling, der gennem sang og humor fortæller hvordan det er at vokse op som minoritet på den fattige side af Frederiksberg som han selv beskriver det. I forsøg på at blive verdens bedste far for sine børn, gør en mand status over sin egen opvækst. Forsøget om ikke at blive som sin egen far, eller at blive dømt til at gentage sine forældres fejl. Gennem sang, show og konfetti tager hovedpersonen Dobbelt V publikum med på en medrivende rejse fra Jordan til Lindevang og fra søn til far, i håbet om at blive et helt menneske.

Instruktør på forestillingen Anastasia Nørlund er vokset op på den ‘anden’ side af Frederiksberg, modsat Wahid Sui Mahmoud som altid har undret sig om at hans liv godt kunne havde set anderledes ud i dag, hvis han boede på den anden side, måske med et værelse for ham selv og ikke et værelse med sine fire andre søskende. Forestillingen stiller spørgsmål som: Kan den brune mand i Danmark være den gode far han ønsker, eller vil han altid blive mødt med fordomme? 

Forestillingen er en musikalsk og underholdende show skabt af et stærkt kunstnerisk hold. 

Uddrag af sangen CELLER fra forestillingen:

Jeg føler mig splittet

Et smadret selvbillede 

Lyder som en sang jeg ik’ selv har indspillet 

Mit liv tegnet op 

Tegnet op omkring mindet 

Jeg kan ikke genkende billedet 

Knækkede op omkring mindet

Som stregen i midten af w’et 

Voksede op imellem verdener

Mellem klasser 

Mellem køn og mellem knuste hjerter 

Forestillingen kan opleves i spilleperioden 27. august – 15 september 2022Blaagaard Teater (tidl. Teater Grob) på Nørrebrograde 37 København N.

Du kan købe dine billetter samt få mere information om forestillingen ved at klikker her.

Previous articleAarhus festuge får royalt besøg
Next articleDen Skaldede Frisør – The Musical får endelig repremiere