Dødssynden ‘LYST’ nyfortolkes med live DJ

LYST, Republique, dødssynd, teater
FOTO: LYST ©Teater Republique

Liv Strömquists satiriske og anmelderroste tegneserie ‘Kundskabens frugt’ bliver til teater, når Teater Republique iscenesætter LYST, deres syvende og sidste del i teaterserien ‘7 DØDSSYNDER’.

Med LYST sætter instruktør Mia Lipschitz fokus på det kvindelige kønsorgan, og fortæller hele historien om kussen, som de selv kalder den. Ved vi nok om, hvad kussen er blevet udsat for gennem tiden? Hvordan den er blevet kigget på? Og hvordan er vores forhold egentlig til den i dag?

“Kundskabens frugt udfordrer vanvittige måder at betragte kvindekønnet på. Den giver mulighed for, at vi på tværs af vores respektive køn kan tage hul på et nyt, respektfuldt og lystfyldt kapitel i kvindekønnets historie”, siger Lipschitz.

På scenen står skuespiller Özlem Saglanmak, i musikalsk selskab med DJ Rita Blue og med liveanimationer af tegner Frans Wej Petersen som en stor del af scenografien. Med teaterserien ‘7 DØDSSYNDER’ har syv forskellige kunstneriske hold over to teatersæsoner givet deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag.

LYST spiller fra den 2.-12. maj, og du kan læse mere og finde billetter her.

Previous articleDivaer indtager scenen med burlesque og kabaret
Next articleKlaus Rifbjergs ‘Den kroniske uskyld’ opføres som teater