Dramafronten fejrer Allehelgen med drama på stemningsfyldt og uhyggeligt museum

MoveON: AlleHelgen - Dramafronten
MoveON: AlleHelgen - Dramafronten

I sæson 2021/2022 inviterer Dramafronten publikum ind til fire events under den fælles titel MoveON. Det gør de i anledning af, at de gennem dramatikken vil fejre fire særlige dage i løbet af året, og det vil de gøre med helt dugfrisk dramatik opført på nye og overraskende steder.

Det første MoveON event er under titlen: MoveOn #1: ALLEHELGEN. På allehelgensaften, søndag den 31. oktober, viser Dramafronten fire helt nye stykker kortdramatik. De fire nye stykker handler om de levende og de døde og bliver vist i fire særlige rum på Medicinsk Museion i København.

Råt, upoleret og enestående

Dem, der kender til Dramafronten vil se, at de traditionen tro, opføre stykkerne efter ultrakort prøvetid og med manuskriptet i hånden. Derfor er det fire stykker, som nok vil opleves råt, upoleret og måske også ganske enestående. Idéen er, at publikum bliver guidet fra rum til rum på det særdeles stemningsfulde og lidt uhyggelige museum.

Dramafronten er et netværk af professionelle teaterfolk, der er under ledelse af dramatiker og instruktør Rhea Leman. Dramafronten støtter og arbejder med udvikling af ny dansk dramatik, hvor et af deres erklærede mål er at bringe dramatikken ud af teaterrummet og ud, hvor folk lever og færdes. Ofte afsøger de nye formater at formidle den danske dramatik i, og søger nye måder at møde publikum på.

Fire MoveON events i sigte

De næste fire MoveOn events kan opleves på følgende datoer i 2022:

  • 14. februar – MoveOn#2 Valentines Dag
  • 8. marts – MoveOn #3 Drama Queens
  • 22. april – MoveOn #4 Jordens Dag 

Senere på året løfte Dramafronten sløret for, hvad de næste events kommer til at indebære. I første omgang kan første event opleves søndag den 31. oktober fra kl. 17-18:30. Du har mulighed for at købe billet her. 

Previous articleTeater Katapults finansthriller INSIDEREN vender tilbage
Next articleKROKETSPILLEREN: En fortælling om ondskab, der drager paralleller til virkelige hændelser