Teater UbeStemt præsenterer DU ER DEN

DU ER DEN © Karoline Lieberkind

Med knytnæven højt hævet tager Teater UbeStemt og Teater Momentum os med på en standhaftig rejse, hvor de højtråbende karakterer vil skrige ud over scenekanten: ”DU ER DEN! NOK ER NOK!”

De fleste husker vel ungdomsoprøret, som værende fyldt med store politiske og kulturelle omvæltninger bl.a. med frigivelsen af pornoen, studenterdemonstrationen og nye samlivsformer. Men denne sommer er et nyt ungdomsoprør på vej til Odense, og du må hellere komme forbi – hvis du tør.

Teaterforestillingen DU ER DEN handler om at tage sin fremtid i egen hånd og træde ud af magelighedens, vanernes og individualismens skygge. Om en ungdomsgeneration uden fælles fodfæste der snart får en kaotisk fremtid overleveret af forældregenerationen. Om vrede, frustration og afmagt i en verden, hvor alt skriger på et fællesskab. For vi har aldrig haft større adgang til viden end nu, så hvor længe skal der gå, før viden bliver omsat til handling? Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi egentlig villige til at give afkald på? Du støder på tre karakterer undervejs. Tre karakterer der er klar på at satse alt – men er du? FOR DU ER DEN.

DU ER DEN spiller på Teater Momentum, Odense d. 10-12. juni 2019. Billetter til forestillingen kan findes her.

Previous articleVinterferiens teatertilbud i de fire store byer
Next articleAnden bringer ud til hele Danmark