Dyk ned i Bora Bora’s forestillinger om menneskelig udholdenhed

Bora Bora's dobbelt performance Champions og Mass Effekt kan opleves fra den 4. februar. Foto: Christoffer Brekne.

Hvor kommer den menneskelige styrke fra, når livet virkelig bliver hårdt? Hvor får vi udholdenheden fra, når man møder modstand?

Det er hvad man kan dykke ned i, når to nye forestillinger Champions og Mass Effect fra HIMHERANDIT Productions præsenteres på Bora Bora – Dans og Visuelt Teater i Aarhus fra den 4. februar.

De to nye produktioner sætter fokus på psykisk og fysisk udholdenhed, den ene som ambitiøs video installation-performance, den anden som sveddryppende massekoreografi i højeste gear.

Koreograf Andreas Constantinou udfordrer med de to nye forestillinger, ”Champions” og ”Mass Effect” de fysiske og mentale tilstande, der opstår når mennesker møder modstand og blive nødt til at fortsætte.

Stå ved din identitet

”Champions” er en personlig solo-performance, iscenesat og udført af Andreas Constantinou. Forestillingen fokuserer på relationen mellem børn og forældre, og især på at frigøre sig fra andres forventninger, sætte farten ned og stå ansigt til ansigt med sine egne dæmoner. Scenografien er en videoinstallation,  suppleret af effekter på scenen, der kommer til live med lydklip fra Andreas Constantinous terapi samtaler med sine forældre.

Energisk gruppe performance

Mass Effect er en mere højintensiv og sveddryppende forestilling. Syv performere fra Frankrig, Sverige, Italien, England, Cuba og Grækenland deler deres åndedræt, sved, formationer og rytmer i én fælles udfordring: Overgå fysiske begrænsninger.

Efter forestillingerne den 6. februar, vil der være en kunstner-psykolog samtale på scenen mellem Andreas Constantinou og Kristine Graugaard. Her opfordrer man alle tilskuere til også at overvære samtalen.

CHAMPIONS / MASS EFFECT kan opleves på Bora Bora i Aarhus fra den 4. til den 7. februar.

Man kan læse mere om forestillingerne og bestille billetter her

Previous articleMusicalen DEN SKALDEDE FRISØR er i lykkelige omstændigheder
Next articleOplev Teater Grob tackle angst i forestillingen Rædsel