Dyrk idoler og Boyband hits i Den sidste gud i Ardens kulturhus

Den sidste gud
De damer gæster Arden med forestillingen Den sidste Gud den 23. januar. Foto: Himmerlands Teater.

I Kulturhuset i Arden vil der fra den 23. januar være mulighed for at synge med på nogle af tidens største boybands-hits. Det sker, når gæstespillet DEN SIDSTE GUD med undertitlen ”De damer does Boyband” kommer forbi.

Teatersamvirket og Himmerlands Teater har hyret De Damer med forestillingen. Sidst de var forbi var i den musikalske forestilling Stik Mig en Muse.

De damer indtager scenen på foranledning af Himmerlands Teater, med hvem teaterkredsen har indgået en aftale om sammen at præsentere Den Sidste Gud.

Boyband-gyseren DEN SIDSTE GUD er en nyskrevet grotesk komedie bundet sammen af sange fra nogle af tidens største boyband-hits.

 Idoldyrkelse og troen på den store kærlighed

I historien møder man fem kvinder der, uvist hvorfor, alle er endt på et forladt hospital. Regnen siler ned udenfor. Kvinderne ønsker sig så inderligt at se lægen, men to mystiske sygeplejersker Dolly og Denice skjuler tydeligvis noget – men hvad?

Den musikalske forestilling handler om besættelse, idoldyrkelse og om troen på den store kærlighed. Vor tids guder er medieskabte ikoner, politikere, realitystjerner, pop-, film- og sportsstjerner. Men hvad nu hvis der kom En sidste Gud?

De damer udgøres af Jette Sophie Sievertsen, Margit Watt-Boolsen Nina Marie Birk, Christina Beck, Penille Albæk Andersen, Ann Hjort og Tine Gotthelf.

Instruktionen er lagt i hænderne på Mads M. Nielsen, mens der kan høres sange af Boyzone, Take That, Blue, One Direction, Blondie, *NSYNC, Bee Gees, Jackson Five og Backstreet Boys 

DEN SIDSTE GUD opføres i Arden Kulturhus den 23. januar.

Læs mere om Den sidste gud og køb billetter her

Previous articleOplev Teater Grob tackle angst i forestillingen Rædsel
Next articleOplev Bortførelsen fra seraillet i Aarhus Musikhus