Efter Tiden bringer absurditeten ind på Teater Grob

Efter Tiden
Efter Tiden © Pressefoto/Teater Grob

I Efter Tiden forsøger fire mennesker, med det yderste af neglene, at holde fast i normaliteten. De er sat i en verden, hvor intet er, som det plejer at være, men hvor absurditeterne er dybt genkendelige.

Han er blevet spurgt om, han vil donere sin nyre til en fyr, der hedder Carsten. Det vil han egentlig ikke, men han kan kun sige nej på kinesisk.

Hun kæmper med sproget. Det er begyndt at gå i opløsning, ligesom hendes liv. Og det eneste, der vil kunne hjælpe er en menneskehund. Det er hun sikker på.

Han elsker at feste. Det siger han i hvert fald til sig selv. Også da han opdager, at han er det eneste menneske til festen.

Det hele starter dog med, at hun indser, at et af verdens største problemer faktisk er hende selv. Men hvad stiller man op med det?

Josephine Park, Ole Boisen, Paw Henriksen og Tina Gylling Mortensen spiller de fire mennesker i søgen efter normalitet. Det er absurd, sort og dybt genkendeligt teater om dem, vi er – og dem vi måske er på vej til at blive.

Efter Tiden får premiere den 4. maj og spiller til den 25. maj på Teater Grob i København. Mere information om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleGlad Teaterfestival fejrer scenekunstens mangfoldighed
Next articleSå er værten for Reumertprisen 2019 fundet