Elsker dig for evigt rykker til Odense Teater

Elsker dig for evigt © Pressefoto

Susanne Biers hjerteskærende kærlighedshistorie og prisbelønnede film Elsker dig for evigt kan igen forvandles til en moderne danseforestilling til marts.

Tilbage i oktober 2017 var forestillingen en del af Århus’ nye kulturtiltag “Let’s Rethink”, og med en kæmpe succes i bagagen, rykkede forestillingen til Det Kgl. Teater i 2018. Nu er det Odenses tur til en genopsætning af forestillingen.

Musikken leveres igen af sangerinden og sangskriveren Pernille Rosendahl, som spiller live fra sit første soloalbum ‘Dark Bird’, imens de talentfulde unge dansere fra Black Box Dance Company indtager teaterscenen med koreograf Marie Brolin-Tani i spidsen.

I filmen er Cecilie og Joachim unge og forelskede, men en bilulykke resulterer i, at Joachim bliver lam fra halsen og ned. Føreren af bilen, Marie, er mor til tre og gift med lægen Niels, der ligeledes er Joachims læge. Han kontakter Cecilie på hospitalet, og holder hende orienteret om Joachims tilstand. Men da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin tragiske situation, skubber han Cecilie fra sig. Hun søger tilflugt i en ny mands favn – og den forstående Niels er lige ved hendes side.

Elsker dig for evigt spiller fra den 6 – 8. marts 2019 på Odense Teater. Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleNordjysk oliedrama på Teater Nordkraft
Next articleFelt er tilbage på Husets Teater