EMIL FRA LØNNEBERG kommer til Folketeatret

Emil fra Lønneberg
FOTO: Michael Slebsager som Emil fra Lønneberg ©Folketeatret

Den eviggyldige Astrid Lindgren-klassiker om Emil, skarnsknægten med hjertet på rette sted, kan snart opleves i Folketeatret. Forestillingen er baseret på den svenske børnehistorie, som favner alle generationer; både dem, der er vokset op med fortællingerne om den drilske og lidt hyperaktive dreng, der altid er ude på sjov og ballade, men også dem, der skal til at lære Emil at kende.

EMIL FRA LØNNEBERG er en gennemmusikalsk forestilling, hvor mange af de medvirkende spiller på instrumenter, og publikum kan glæde sig til en teaterleg med blandt andet svensk folkemusik.

Forestillingen vækkes til live af Michael Slebsager, der senest har kunnet opleves i rollen som Peter Pan i Folketeatrets familieforestilling Peter Pan.Desuden medvirker Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Tine Gotthelf, Asta Kamma August, Lisbeth Gajhede, Christine Gaski og Siff Hebe Vintersol. EMIL FRA LØNNEBERG anbefales til børn fra 5 år.

EMIL FRA LØNNEBERG får premiere på Folketeatrets store scene den 26. oktober 2018 og spiller frem til den 16. december 2018. Herefter tager forestillingen på turne i hele landet fra den 15. januar 2019 til den 20. marts 2019. Læs mere og se turneliste på www.folketeatret.dk.

Previous articleIkonisk film fra 1950 bliver til teater på West End
Next articleTeater om at være mønsterbryder i Danmark tager på Danmarksturné