En eventyrlig musikforestilling for hele familien

Foto: Emilia Therese

Fans af Astrid Lindgrens elskede roman Ronja Røverdatter kan fra d. 21. november opleves på Odense Teater.

På en buldrende uvejrsnat slår lynet ned i Mattisborgen, og splitter den fra kælder til tårn i et helvedesgab. Den nat fødes Ronja og Birk ind i to rivaliserende bander – Mattisrøverne og Borkarøverne.

Historien om kærlighed, frygt, mod og venskab
Ronja og Birk vokser op uden at kende til hinanden, indtil de en dag står ansigt til ansigt på hver sin side af helvedesgabet. I nattens mulm og mørke har Borkarøverne nemlig besat Mattisborgens nordside for at søge tilflugt fra fogedens landsknægte.

I smug trodser Ronja og Birk deres forældre, de mødes i skoven og bliver venner. Da Ronja en dag tager Birks parti mod sin far, bliver Mattis rasende og slår hånden af sin datter. De to børn flytter ud i skoven blandt rumpenisser, skovhekse, grå-dværge og andre farlige væsner. De nyder det frie liv, indtil luften bliver kold, og vinteren melder sin ankomst. Nu er sultedøden nær, hvis ikke deres tykhovedede forældre kommer til fornuft og forstår, at deres fjendskab bliver alles undergang.

Iscenesættelse af Astrid Lindgrens vidunderlige klassiker kan opleves med nyskrevet musik af den prisvindende musiker og komponist, Nikolaj Busk.

Forestillingen spiller fra d. 21. november 2020 – 17. januar 2021 og billetter kan købes her

 

Previous articlePierre stiller spørgsmål om meningen ved livet
Next articleFå en ud-af-kroppen oplevelse på Bora Bora