En heldig person kan vinde guldbilletten til Willy Wonkas chokoladefabrik

Kreditering: Østre Gasværk Teater
Kreditering: Østre Gasværk Teater

Du husker måske fortællingen om den fattige dreng Charlie med det uspolerede barnesind, der vinder slikkongen Willy Wonkas guldbillet. Guldbilletten giver ham og bedstefaren adgang til en vild dag på Willy Wonkas eventyrlige, magiske og mærkelige chokoladefabrik. Nu er det ikke længere kun drengen Charlie fra det velkendte eventyr om Charlie og Chokoladefabrikken, der er den heldige vinder af den ikoniske guldbillet. Hver lørdag her i august, september og oktober har du nemlig også chancen.

Willy Wonka turnerer rundt på Sjælland
De næste mange lørdage kan danskerne nemlig møde Willy Wonka i hans ’Willy Wonka-bil’ et nyt sted på Sjælland. Her deler han gratis chokoladeplader ud til de første 1000 chokoladeglade forbipasserende. Én chokoladeplade hvert sted indeholder en guldbillet, som giver adgang til en rigtig chokoladefabrik i form af Østre Gasværk Teaters forestilling CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN, der har premiere den 5. februar 2022. Guldbilletten udløser fire billetter til en valgfri dato.

Østre Gasværk Teater opsætter klassiker
Musicalen er et samarbejde mellem Østre Gasværk Teater og Aarhus Teater, og på scenen står dansere og skuespillere klar til at levere både magi, trylleri, skuespil, sang og dans. Instruktøren bag er Rune David Grue, der har iscenesat et hav af forestillinger på Det Kongelige Teater og bl.a. også West Side Story på Aarhus Teater i 2018. CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN er en klassiker, kendt fra West End, Broadway og Tim Burtons film med Johnny Depp i hovedrollen – som er danskernes mest sete film på Netflix. Historien er en politisk ukorrekt hyldest til magien og fantasien med det universelle budskab om, at kærligheden altid sejrer.

Stærkt cast indtræder i Roald Dahls spraglede univers
Til at vække den excentriske slikmager Willy Wonka til live, har Østre Gasværk Teater sikret sig musicalskuespiller Carsten Svendsen. Med en perlerække af hovedroller i bl.a. The Book of Mormon og Annie Get Your Gun på Det Ny Teater og Carbaret på Aalborg Teater er Carsten Svendsen en af sin generations mest foretrukne musical-skuespillere herhjemme. Over for Carsten får publikum glæden af skuespiller Kurt Ravn, som vender tilbage til Gasbeholderen i rollen som Charlies bedstefar Grandpa Joe efter flere store præstationer. Det bliver en tempofyldt og gakket musical med Roald Dahls spraglede univers med musik, der spænder fra old school Broadway over soul, pop og rock, til militærmarch og tyrolersang.

CHARLIE OG CHOKOLADEFABRIKKEN har premiere d. 5. februar 2022 på Østre Gasværk Teater – indtil da må publikum vente i spænding og lede efter en guldbillet på Sjælland.

Her kan du møde Willy Wonka og Willy Wonka bilen:

  • Fredag den 6. august kl. 12.00-13.00: BonBon-Land
  • Lørdag den 14. august kl. 14.00-15.00: Kulturværftet, Helsingør
  • Lørdag den 21. august kl. 14.00-15.00: Vikingeskibsmuseet, Roskilde
  • Lørdag den 28. august kl. 14.00-15.00: Østerfælled Torv, Revolver – København
  • Lørdag den 25. september kl. 14.00-15.00: Kulturværftet, Helsingør
  • Mandag den 18. oktober kl. 14.00-15.00: Vikingeskibsmuseet, Roskilde
  • Fredag den 22. oktober kl. 12.00-13.00: BonBon-Land

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleKom helt tæt på livet bag baggårdens facader
Next articlePerformance- og lydfestival for ører i alle aldre