Endelig premiere på TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN

TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN på Aveny-T 2022. Foto: Emilia Therese.

Fredag den 14. august får den længe ventede Teaterkoncert C.V. Jørgensen premiere på Aarhus Teaters store scene. Forestillingen er en samproduktion mellem Aveny-T og Aarhus Teater, og var oprindeligt planlagt til af få premiere den 1. maj på Aveny-T i forbindelse med C.V. Jørgensens 70-års fødselsdag den 9. maj. Men det satte Covid-19 en stopper for. Nu bliver forestillingen den første store teaterpremiere siden nedlukningen af Danmark i marts.

Publikum kan opleve 28 af CV’s poetiske og ikoniske sange fremført af et ungt og nyt hold på scenen med Tue West i spidsen i Nikolaj Cederholms iscenesættelse, Jon Stephensens scenografi og til Kåre Bjerkøs kompositioner. Det bliver alt sammen pakket ind i et Corona-sikkert setup, så publikum kan føle sig trygge under deres teaterbesøg.

Om Teaterkoncert C.V. Jørgensen

Teaterkoncert C.V. Jørgensen blev efter 9 års betænkningstid godkendt af C.V. Jørgensen og er en hyldest til den ikoniske kunstner. Forestillingen viser et nyt take på teaterkoncerten, hvor skuespillere, musikere, sangere alle vil synge og spille et instrument på scenen. De vil fungere som et kollektivt hold i tjeneste for C.V. På scenen ophæves det traditionelle skel mellem band og sangere/skuespillere i ambitionen om at forstærke C.V. Jørgensens udtryksfulde sange og give forestillingen en særlig intimitet og fællesskab.

På scenen kan man bl.a. opleve Tue West, Mark Linn, Nive Nielsen, Aarhus Teaters nye ensemblemedlem Emil Prenter m.fl.

Teaterkoncert C.V. Jørgensen får premiere den 14. august og kan opleves frem til den 19. septemberAarhus Teater. Til foråret 2022 genopsættes forestillingen på Aveny-T i København.

Læs mere om forestillingen og køb billet her.

TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN på Aarhus Teater & Aveny-T 2020. Foto: Emilia Therese.
Previous articleDet Kongelige Teater markerer CPH Pride
Next articleOplev en fortryllende musicalversion af Charlie og Chokoladefabrikken