Endnu et afbud til ‘Divaer i Glas’ – Birgitte Hjort er tilbage i forestillingen

Tivoli, Glassalen, Birgitte Hjort Sørensen, Caroline Henderson
FOTO: Divaer i Glas ©Tivoli

I marts måned skrev vi, at Birgitte Hjort Sørensen på grund af graviditet måtte melde afbud til Tivolis musikforestilling Divaer i glas, der skulle have premiere til august. Nu har en af forestillingens andre hovedskuespillerinder, Cecilie Stenspil, også meldt afbud af personlige grunde.

Det betyder, at Tivoli har måtte udskyde forestillingen, der nu er sat til at have premiere et år senere end først planlagt. Men det betyder også, at Birgitte Hjort Sørensen er tilbage i forestillingen og igen kan se frem til at stå på scenen sammen med de to andre hovedskuespillerinder, Caroline Henderson og Kaya Brüel. Det var Brüel, der erstattede Birgitte Hjort Sørensen i første omgang.

“Jeg er utroligt glad for, jeg nu alligevel får muligheden for at medvirke i ”Divaer i Glas”, og sammen med Caroline og Kaya fortælle historien om alle de formidable kunstnere, der gæstede Glassalen i den gyldne Varieté-periode. Jeg tror, det bliver fantastisk!” siger Birgitte Hjort Sørensen i Tivolis pressemeddelelse.

Divaer i glas har nu premiere i Glassalen i Tivoli den 17. august 2019. Billetter til forestillingen kan findes her.

Previous articleOplev ekspressiv danseperformance på Bora Bora
Next articleKongen vender tilbage – på Husets Teater