Erfaren kulturleder tiltræder som ny teaterleder på Teater FÅR302

Katrine Scelin, Teater FÅR302
FOTO: Katrina Scelin. © Frida Gregersen

Erfaren kulturleder og kommunikatør tiltræder som teaterleder på Teater FÅR302. Det vil fremover være Katrina Schelin, sammen med det Kunstneriske Råd, der udgør ankeret på det lille teater med de store oplevelser.

FÅR302’s bestyrelse kan med stor glæde og forventning meddele, at Katrina Schelin overtager stillingen som teaterleder med tiltrædelse den 1. januar 2022.

”Med sit talent for strategisk lederskab og stærkt publikumsfokus har Katrina Schelin alle forudsætninger for at sikre den fortsatte udvikling af teatret,” siger bestyrelsesformanden Vivian Mangaard.

Om sin fremtidige opgave siger Katrina Schelin, ”Jeg er meget beæret over at blive en del af flokken af de mange nysgerrige FÅR, som gennem årene har bidraget med eksperimenterende og engagerende teater af høj kunstnerisk kvalitet. Jeg ser især frem til at møde teatrets publikum og til at udbrede den samtale, der foregår på teatret langt udover scenerummet”.

Katrina Schelin har et omfattende CV bag sig

Katrina Schelin er uddannet i oplevelsesledelse på RUC og strategisk kommunikation (Danmarks Journalist Højskole). Hun har et omfattende CV bag sig, startende som mangeårig tilrettelægger på DR TV, som leder af DOXBIO, Empire Bio og Herlev Teaterbio og medborgerhus og som kommunikationschef på Mungo Park, CPH STAGE og Betty Nansen Teatret. Katrina har desuden været programlægger af kvindekunstfestivalen CPH POW, drivende kraft bag den danske afdeling af Women in Film & TV og er initiativtager til Den Feministiske Boghandel.

Katrina Schelin afløser Karen Bue, der har været teatrets ansigt udadtil i halvandet år.

Læs mere her.

Previous articleKlassikere på Musikteatret Holstebros teaterscene
Next articleDet Fortrolige Rum: En fremtidskomedie baseret på Offentlighedsloven