Erfarne kvinder i teater om kærlighed i livets efterår

FOTO fra venstre: Susanne Heinrich, Lisbeth Dahl og Sonja Oppenhagen © Aalborg Kongres og Kultur Center

Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich er indehavere af hovedrollerne i teaterkomedien om kærlighed og venskab i Folketeatrets opsætning af I sidste øjeblik. Det humørfyldte teaterstykke tager på Danmarksturné fra d. 15. oktober og frem til d. 9. december. De kommer bl.a. forbi Aalborg Kongres & Kultur Center i Europahallen.

Forestillingen handler om kærlighed og venskab lige før lukketid, og i stykket følger vi de tre veninder Marianne, Solvej og Anne-Louise, som befinder sig i livets efterår. De kæmper alle sammen med alderdommens vilkår, hvilket resulterer i nedtrykthed blandt veninderne. Det tager dog en drejning, da de møder to mænd, som lærer dem at tage chancer og nyde tilstedeværelsen.

Publikum kan glæde sig til et humørfyldt teaterstykke med tre erfarne skuespillerinder i hovedrollerne. Stykket vil ikke kun få publikum til at grine, men også til at fundere over deres daglige tankesæt. Udnytter vi nu tiden bedst muligt, og husker vi at leve livet til fulde?

Tre erfarne damer
Hele Danmarks revy-dronning, Lisbeth Dahl, blev uddannet som skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater, og har efterfølgende spillet utallige teaterstykker og revyer samt optrådt på både film og TV. Sonja Oppenhagen blev uddannet skuespiller i 1967 på Odense Teater, og er folkekendt for sin rolle som Vicky i Matador samt for sin medvirken i TV2’s serie Badehotellet.
Susanne Heinrich er oprindeligt uddannet balletdanserinde, og har spillet på Det Kongelige Teater og medvirket i TV-serien Huset på Christianshavn.

Du kan læse mere om stykket og købe billetter her. 

Previous articleOplev Bamse, Kylling og Ælling for allersidste gang
Next articleMagisk dukketeater om den magiske kærlighed