Ethan Hawke, True West, Broadway, forestilling, ny produktion, Paul Dano
FOTO: Ethan Hawke til BAFTA British Academy Film Awards 2015 ©Scanpix

Roundabout Theatre Company har netop offentliggjort en ny Broadway-produktion baseret på Sam Shepards Tony- og Pulitzer-nominerede teaterstykke True West. Stykket har de anerkendte skuespillere Ethan Hawke og Paul Dano i hovedrollerne. Det skriver Broadway World.

True West handler om manuskriptforfatteren Austin (Dano), der passer hus, mens hans mor er i Alaska. Her møder han sin dagdriverbror Lee (Hawke), som han ikke har haft kontakt med længe. De to brødre er hinandens modsætninger og har intet til fælles, men da Lee på mystisk vis får fremlagt sin egen idé til Austins producer, må brødrene pludselig samarbejde om det nye projekt.

Hawke og Dano er langt fra fremmede for hinanden; de har spillet over for hinanden i filmen ‘Taking Lives’ (2004), og Hawke har også instrueret Dano på teaterscenen i forestillingen ‘Things We Want’ (2007). Derudover har Hawke tidligere samarbejdet med den nu afdøde Shepard, og de to var også tætte venner.

True West vender tilbage til Broadway, hvor forestillingen tidligere er blevet opført med Phillip Seymour Hoffman og John C. Reilly i hovedrollerne. Den nye produktion instrueres af James Mcdonald og får premiere på American Airlines Theatre den 24. januar 2019. Her er den sat til at spille i en begrænset periode.

Tidligere artikelMusikalsk forestilling fejrer 68’er-oprøret og datidens utopier
Næste artikelVIDEO: Oliver Bjerrehuus og to debutanter i ‘KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK!’