Eufori serveret i mundrette bider til Teater Tapas

Teater Tapas
Teater Tapas på Teaterøen, Refshaleøen sidste søndag i måneden. Foto: Ole V. Wagner

På søndag d. 25. august kl. 16.00 til kl. 20.00 er der Teater TapasTeaterøen på Refshaleøen. Denne søndag kan man opleve forskellige scenekunstnere og musikere give deres bud på begrebet eufori.

Teater Tapas er Teaterøens tilbagevendende, månedlige koncept og begivenhed, som finder sted sidste søndag i hver måned. Konceptet byder hver gang på et nyt tema, som forskellige scenekunstnere behandler i små forestillinger i løbet af aftenen.

Aftenens forestillinger præsenteres som små appetitvækkere i afslappende rammer.

Alle forestillingerne spiller i et loop hele aftenen med start hver halve time. Man kan gå fra forestilling til forestilling og derimellem snuppe en bid tapas i baren.

Hvis man vil sikre sig at opleve alle aftenens forstillinger, skal man komme senest kl. 16.00.

Søndag i euforiens tegn

Temaet i august byder som sagt på begrebet eufori.

Teater Tapas arbejder med eufori som en stærk følelse af lykke eller begejstring, ud fra ordets afstamning fra det græske ord euphoria, som betyder ‘velvære’ eller ‘det at bære på noget godt’.

Så hvis den glædesfølelse, man havde da sommerferien kom, er blevet erstattet af hverdag, job, skole, vækkeure og madpakker, kan man måske have brug for at blive mindet lidt om euforien, og den glæde vi også er i stand til at føle. 

Man kan i hvert fald komme og lade sig begejstre denne sensommeraftenen, når en række kunstnere giver deres bud på begrebet eufori.

I de kommende måneder gennem efteråret, kan man opleve forestillinger med lidt mere dystre emner, når Teater Tapas byder på temaer som overflod og forfald.

Læs mere om Teater Tapas og køb billet her.

Previous articleOplev middelalderens Tyskland i Michael Kohlhaas i Musikhuset Aarhus
Next articleEventyrligt magtspil om guldet med Den Ny Opera