DET MAGISKE JULEBÅND - Plakat tegnet af Per O.
DET MAGISKE JULEBÅND - Plakat tegnet af Per O.

I weekenderne op til jul kan alle juleglade børnefamilier få en magisk teateroplevelse i Glassalen i Tivoli, når Eventyrteatret opfører den underholdende julemusical DET MAGISKE JULEBÅND for hele familien. DET MAGISKE JULEBÅND er et sjovt, spændende og rørende juleeventyr om de bånd, som både børn og voksne binder til hinanden, men som er svært i den travle juletid.

Forestillingen opføres af de talentfulde børn og unge fra Eventyrteatret og er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år og spiller en time uden pause.

Nissebørn, magiske lysalfer og julemagi

I den juletravle Nisseby er de voksne verdens bedste til at lave Julemandens røde gavebånd. Til gengæld er de knap så gode til at være nok sammen med deres nissebørn, og en morgen er alle byens børn pist forsvundet.

På magisk vis er de forsømte nissebørn havnet helt ude i Ingenmandsland hos de magiske lysalfer. Finder forældrene deres nissebørn inden jul? Og hvad er lysalfernes helt specielle magiske evner?

Holdet bag den eventyrlige julemusical

DET MAGISKE JULEBÅND er instrueret og skrevet af instruktør og skuespiller Bo Skødebjerg, der de seneste mange år har stået for instruktionen af Eventyrteatrets eventyrlige efterårs- og julemusicals. Han har senest instrueret Eventyrteatrets succesfulde 30-års jubilæumsforestilling ROBIN HOOD og har skrevet flere af teatrets tidligere julemusicals.

Christian Dahlberg har komponeret den iørefaldende musik til forestillingen, og derudover står musicalperfomer og tidligere eventyrbarn Tara Toya bag den energiske koreografi. Christine Brincker, Eventyrteatrets kostumier gennem de sidste 19 år, har kreeret de forrygende kostumer, og Ane Løkken står for den eventyrlige scenografi.

Du kan læse meget mere om DET MAGISKE JULEBÅND her.

Tidligere artikelMagisk december med juleklip og levende fortællinger i Musikkens Hus
Næste artikelOCEANIC i Dansehallerne – en refleksion over at lytte