Første parket
Fra i dag kan publikum komme med på FØRSTE PARKET og få et indblik i livet bag facaden ved whiskeybæltet. Foto: Carla Gianette.

Selvfølgelig står der en Porsche i indkørslen. Det er klart. Og selvfølgelig har de dyre Arne Jacobsen-møbler og PH-lamper hængende fra loftet. Hvad ellers? Pels, Polo og pool? For ikke at tale om skattely, svindel og misbrug?

Fra i dag den 8. november kan publikum komme med på FØRSTE PARKET ved whiskeybæltet, når kunstkollektivet FAMILIEN inviterer til anden del af en socialpolitisk trilogi. Her kommer publikum med bag facaden og de klichéfyldte fordomme og oplever, hvordan virkeligheden er for ”de rige svin”.

En vandretur gennem et luksuriøst liv

FØRSTE PARKET er anden del af kunstkollektivets trilogi, hvor de nu er rykket ud af højhuset fra den anmelderroste forestilling EN LANDSBY PÅ HØJKANT på Amager og er flyttet ind i en stor patriciervilla på Jægersborg Allé i Nordsjælland. Her inviteres publikum med på en luksuriøs og eksklusiv Tour de Force af en vandring gennem huset for at give et indblik i glæder og bekymringer i livet på FØRSTE PARKET. I huset, hvor ilden i den store porcelænskakkelovn knitrer, møder publikum parret Ole og Lise. Her bliver deres historier udfoldet i en humorfyldt interaktion med publikum.

”Noget af det, vi ønsker med denne forestilling, er at rykke ved folks bevidsthed. Vi ønsker derfor at give et ærligt blik ind i et liv og en levemåde, der kan virke utilnærmelig i kraft af vores egne fordomme – noget der i virkeligheden skaber en endnu større afstand og kløft mellem os. Vi vil derfor gerne helt tæt på. Helt ind bag facaderne og fordommene. Ind til menneskene. Livsfortællingerne. Hvad er det, de drømmer om? Hvad tænker de? Hvad føler de? Hvad frygter de?”, fortæller kunstkollektivet FAMILIEN.

Om kunstkollektivet FAMILIEN

Kunstkollektivet FAMILIEN debuterede i 2014 med forestillingen HANKØN, som blev startskuddet for deres undersøgelse af det moderne danske fællesskab og har herefter med flere interaktive forestillinger undersøgt nye fællesskaber, traditioner og strukturer.

Kollektivet gjorde sig for alvor bemærket i 2016 med den anmelderroste vandreforestilling EN LANDSBY PÅ HØJKANT om og med beboerne i et nedrivningstruet højhus på Amager.

Gruppens kerne består af de fire scenekunstnere Rosa Sand Michelsen, Gry Guldager, Tine Byrdal Jørgensen og Lene Skytt Pustelnik. Gruppens størrelse og sammensætning varierer fra projekt til projekt. FAMILIEN arbejder med flydende faggrænser og kollektiv kunstnerisk udvikling. Den kreative proces har rod i en fælles idé- og vidensbank og deler ansvaret for og udviklingen af værkerne.

FØRSTE PARKET er en eksklusiv vandreforestilling med plads til 20 personer ad gangen. Den kan opleves på Jægersborg Allé 108, 2920 Charlottenlund fra den 8. november til den 30. november 2019.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Tidligere artikelLad dig drage af forbudt lidenskab og heftig passion i Stormene
Næste artikelAnmelderrost dukketeater for voksne på Bora Bora