I aften den 1. november har Teater Grob premiere på den nye sorte komedie SOLFORMØRKELSE. Forestilling handler om kvinder i tre generationer og er instrueret af Camille Sieling Langdal, der er datter af tv- og filminstruktør Charlotte Sieling og sceneinstruktør Peter Langdal.

SOLFORMØRKELSE behandler temaer som barnløshed og kærlighed og sætter spørgsmålstegn ved parforholdets konstellationer med en god portion humor. Man møder Mia og Henrik, der har været i fertilitetsbehandling i fire år uden held. Nu fylder Mia 35 år, og fertiliteten er nedadgående. Henrik bemærker, at solformørkelsen er total i år, og sammenfaldende med Mias store dag. Publikum inviteres med til familiefødselsdagsfest for Mia, hvor vi møder Mias mor og mormor.

Vi har været en tur på besøg hos Teater Grob og instruktør Camille Sieling Langdal for at høre mere om hendes arbejde og visioner for SOLFORMØRKELSE.

Se med i videoen ovenfor og hør Camille Sieling Langdal fortælle: hvordan forestillingens alvorlige emne og tematik om fertilitetsbehandling hænger sammen med komediegenren. Hvad hun håber, publikum tager med sig fra forestillingen. Hvad baggrunden er for forestillingen. Hvordan forestillingen afspejler og perspektiverer vores samtid, samt hvilken spillestil der gør sig gældende i den sorte komedie, og hvilket publikum som SOLFORMØRKELSE egner sig særligt godt til.

SOLFORMØRKELSE kan opleves på Teater Grob fra den 1. til 30. november.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Tidligere artikelOPEN YOUR HEART og dans som et barn igen
Næste artikelVækstlaget fejres med QuongaFest på Teater Katapult