Nyt overblik: Disse forestillinger er ramt af Corona-lockdown

Mamma Mia
Også MAMMA MIA! i Tivolis Koncertsal må aflyses. Foto. Bjarne Stæhr.

Tæppet går ikke på teaterscenerne.
Landet rundt meldes der om aflysninger og udskydelser som følge af regeringens officielle retningslinjer omkring Corona smitten.

Teaternyheder.dk har samlet et (foreløbigt) overblik over hvilke forestillinger, der er aflyst, hvilke der er udskudt, og hvordan man skal forholde sig i forhold til allerede købte billetter.

TIVOLIS KONCERTSAL

MAMMA MIA
Musicalen MAMMA MIA! har aflyst alle forestillinger resten af måneden.  Alle gæster, der har købt billetter til MAMMA MIA! i Tivolis Koncertsal, vil hurtigst muligt blive kontaktet direkte af arrangøren med nærmere information. Endnu afventes der besked om turnéen i Jylland bliver gennemført.

HOLBÆK TEATER

Som følge af myndighedernes Covid-19 anvisninger, lukker Holbæk Teater for en periode for al publikumsaktivitet.
Det betyder, at prøverne er indstillet og alle planlagte forestillinger på UD MED KNUD er aflyst. Teatret håber at kunne gennemføre forestillingen på et senere tidspunkt.

HIMMERLANDS TEATER

På Himmerlands Teater er forestillingen JASON OG MEDEA aflyst. Løssalgsbilletter købt den 13. og 14 marts refunderes automatisk til det kort de er betalt med på hjemmesiden.

Gæstspillet Driving Miss Daisy er også aflyst og bliletter refunderes ligeledes.

Teatret håber at kunne gennemføre premiere på ALT SKAL VÆK den 23 april.

TEATERØEN

Danseforestillingen Rodin – en dans i sten på Teaterøen i København, der skulle have spillet i perioden 24. til 28 marts er aflyst

Det samme gør sig gældende for Teater Tapas søndag den 29 marts.

TEATER MØN

Teater Møn må aflyse Teater Tapas den 15. marts

TEATERFORENINGEN GULDBORGSUND

Teaterforeningen Guldborgsund må aflyse Tommy Kenters ny comedy-show. Det samme gælder arrangementet Fortællecafe den 22. marts.

Teatret arbejder på hurtigst muligt at kunne udsende nærmere information på deres Facebook- og hjemmeside som man kan tilgå på på dette link

ØSTRE GASVÆRK

Alle forestillinger på Østre Gasværk Teater, herunder Teater Republique, Revolver og Reaktor, er fra den 12. marts og måneden ud aflyst.

Vild med dans
Vild med dans – The Musical. Foto: Miklos Szabo.

Det drejer som om Vild med dans – The musical, Skælvet  Desertør og Kære Søster.

Alle gæster vil snarest muligt på mail få yderligere besked fra teatret vedrørende refundering, ombytning m.m. af billetter.

BAGGÅRDSTEATRET

Baggårdsteatret i Svendborg må aflyse følgende:
Forestillingen Bilisten den 12. marts, Jagten på det gode menneske den 16. – 21. marts, stormødet om Fjeren og Rosen den 24. Marts, samt Turen går til Forbrydelse og Straf den 26. Marts.

Alle der har billetter har fået direkte besked af teatret.

Baggårdsteatret arbejder på at finde andre spilledatoer, og på at finde ud af, hvordan de vil refundere allerede købte billetter – med tilbagebetaling eller tilgodebevis.

Teatret har lukket kontoret ned. Men man kan skrive til dem på post@baggaardteatret.dk

DEN KONGELIGE OPERA

Turné-forestillingen med operaen Così fan tutte er aflyst.

Den var planlagt til at turnere flere steder i Jylland i marts og april. Det betyder også, at forestillingen den 1. april i Aalborg Kongres & Kulturcenter aflyses.

Da AKKC fra 13. til 27. marts lukker huset ned vil billet refusion tidligst finde sted i slutningen af marts. Billetkøbere skal afvente kontakt på mail for yderligere information.

Billetkøbere kan få deres billet refunderet, da der er tale om en aflysning. Da AKKC Fra 13. marts frem til 27. marts lukker huset ned, vil refusionen tidligst finde sted slut marts.

Billetkøbere skal afvente kontakt på mail med yderligere information.

ODENSE TEATER

Odense Teater lukker ned for forestillinger i de kommende 14 dage.

Alle gæster, der har billet til en forestilling, har fået direkte besked og får pengene tilbagebetalt.

Der er tale om følgende forestillinger:

Influencer influenza, 13,og 14. Marts, Skatteøen den 14, 15 og 16 marts,, Bortførelsen fra Seraillet den 20. og 21. marts.

DET KONGELIGE TEATER

Alle forestillinger på Det Kongelige Teater i København er aflyst fra 12. marts til 29. marts.

Det drejer sig om Orfeus, Richard III, Mutter Courage og hendes børn samt Mahlers 3 Symfoni. Sidstnævnte kan man dog købe billetter til i april her

Man vil automatisk få refunderet billetter, gældende denne periode. Restaurant Ofelia i Skuespilhuset, Meyers i Operaen og Café August B på Gamle Scene er lukket i hele perioden. Alle bordreservationer i en af restauranterne er også aflyst.

Teatret kører på et nødberedskab. Kundeservice vil derfor ikke kunne kontaktes via telefon fra 12. marts til 29. marts.

Billetsalg via hjemmesiden er stadig åbent, men det er ikke muligt at købe billetter til forestillinger i marts, da salget i denne periode er suspenderet.

Lyden af de skuldre vi står på Aarhus Teater er en af de forestillinger, der er blevet aflyst på grund af Corona. Foto: Emilia Therese

AARHUS TEATER

Aarhus Teater lukker ned fra og med torsdag den 12. marts og til og med den 29. marts.

Alle forestillinger og arrangementer aflyses i perioden. Det drejer sig om:

Ordet, Lyden af de skuldre vi står på, Tom Waits, Over Torvet og Forsamlingshuset

Billetter til aflyste arrangementer og forestillinger refunderes. Publikum med billet til de berørte forestillinger eller arrangementer bliver kontaktet personligt på mail eller SMS. Publikum skal ikke foretage sig noget, men vil kunne orientere sig om evt. ændringer her.

TEATER GROB

Teater Grob på Nørrebro i København aflyser alle forestillinger og arrangementer i huset – indtil videre i 14 dage. Det betyder at forestillingen RÆDSEL ikke spiller.

Hvis man har billet til forestillingen RÆDSEL vil man få en mail fra billetkontoret. Man kan også læse om billetrefusion m.m her.

RANDERS EGNSTEATER

Randers EgnsTeater holder lukket indtil 29. marts, og alle forestillinger i perioden er aflyst.

Det drejer sig om Driving Miles 12. marts, Muren 16. marts, Modne damer i morgenkåber 23. og 24. marts samt Mad Office 27. marts

Tilskuere med billetter til de pågældende forestillinger har fået besked på mail eller sms. Hvis man har billetter til en af de aflyste forestillinger og ikke mener, man har fået besked, kan man kontakte teatret på telefon eller mail.

Som udgangspunkt får kunder med billetter til aflyste forestillinger udstedt gavekort, der kan byttes til billetter til andre forestillinger – fx til billetsalgsstarten 1. maj – eller til kontanter. (Bytning af gavekort til kontanter skal ske inden for 30 dage fra den dag, teatret igen kan åbne billetkontoret)

TEAM TEATRET

Team Teatret i Herning lukker foreløbigt frem til den 30. marts.

Det får desværre den konsekvens, at samtlige planlagte opførelser af “Mombie” på Team Teatret aflyses.

Det er muligt, at få købte billetter refunderet eller få tilgodebevis. Da administrationens arbejdsgange også bliver ramt af lukningen, er det imidlertid muligt, at der først kan ekspederes når situationen normaliseres.

Alle andre aktiviteter Team Teatret er involveret i, også ude af huset, for eksempel Teams Teaterskole, Team Peace og eksterne workshops aflyses også i perioden.

Mombie vender tilbage på et senere tidspunkt – endnu ved Team Teatret bare ikke, hvornår det kan lade sig gøre.

Mod til at dræbe
Dramaet mod til at dræbe er aflyst. Foto PR.

TEATER V

Teater V i Valby aflyser alle forestillinger og arrangementer frem til den 1. april. Også dem med færre pladser end 100.

Det drejer sig om Oproar, Mod til at dræbe og Driving Miles.

Har man billet til en af de forestillinger i den berørte periode, vil man blive kontaktet direkte på mail snarest muligt om, hvordan man skal forholde sig, oplyser teatret.

TEATER NORDKRAFT

Teater Nordkraft i Aalborg aflyser alt frem til den 14 april.

Publikummer med billetter vil få direkte besked om aflysninger og ændringer. Aflysningerne er på følgende forestillinger:  1945-historien om en Flugt, Grev Gris og RÆDSEL

Teatret håber stadig på at kunne gennemføre RÆDSEL senere på sæsonen.

Teater Nordkraft gør opmærksom på, at hele teatret holder fysisk lukket frem til 29. marts – der vil således hverken være personale til stede på teatret, eller bemanding af telefoner i perioden frem til 29. marts.

Angående bestilte billetter kan man dog sende en mail til dette link.

Drejer henvendelsen sig om andre hastesager, kan man sende en mail til dette link.

Det store stilehæfte
Det store stilehæfte. Spiller ikke på grund af Corona hensynet.
Foto: Henrik Ohsten Rasmussen.

HUSETS TEATER

Husets Teater er lukket de næste 14 dage – dvs. til og med torsdag d. 26. marts.

Alle gæster, der har billed til forestillingen DET STORE STILEHÆFTE, får direkte besked med mere information pr. mail snarest.

Håbet er at kunne tilbyde en ny spilleperiode med DET STORE STILEHÆFTE, men man arbejder i sagens natur stadig med en del ubekendte, og teatret vil komme med ny information senere.

Har man købt billetter til RICHARD III skal man kontakte Det Kongelige Teater.

Alle arrangementer i Underhuset aflyses også som minimum de næste 14 dage – frem til 26. marts.

BORNHOLMS TEATER

Bornholms Teater aflyser forestillingen Bornholmerne.

Det var planen, at forestillingen skulle have spillet den 19.-26. marts på Rønne Theater.

Man forventer at gennemføre forestillingen på et senere tidspunkt, men kan endnu ikke fastlægge datoer for det.

Betalte billetter kan blive refunderet ved henvendelse i billetsalget på Rønne Theater hverdage mellem kl. 15-17. Har man købt billet online via Billetten, får man automatisk refunderet betalingen i løbet af nogle dage.

SORT/HVID

Alle forestillinger og arrangementer i huset SORT/HVID i København er indstillet. Indtil videre frem til og med d. 28. Marts. Det vil sige de første spilledage af forestillingen MADE IN CHINA og Overgadens arrangement GRAVØL den 19. marts.

Hvis man har billet til MADE IN CHINA vil man modtage en mail med mere information.

Man er også velkommen til at kontakte teatret på dette link.

DET NY TEATER

Alle forestillinger af Dance of the Vampires aflyses fra dags dato til og med 29. marts, medmindre regeringens forbud måtte ændre sig.

I løbet af næste uge, senest lørdag den 21. marts, vil teatret kontakte publikum med billetter, der er berørt af aflysningerne, med henblik på billetombytning.

Tommy Kenters Kentex Stand Up, der skulle have haft premiere den 15. marts på Sceneriet under Det Ny Teater er udsat.

Shu-Bi-Dua – The Musical 2.0 udskudt på Fredericia Teater. Foto: Søren Malmose.

FREDERICIA TEATER

Fredericia Teater aflyser alle planlagte forestillinger i marts på SHU-BI-DIA 2.0 – The Musical.

Da situationen ændrer sig time for time, vil man kontakte alle gæster, der har købt billetter til forestillingerne i marts i løbet af de næste 2 uger med nærmere information omkring ombytning.

FOLKETEATRET

Alle forestillinger på Folketeatrets scener (Store Scene, Hippodromen og Snoreloftet) er fra den 12. marts til den 27. marts aflyst. Det gælder bl.a. forestillingen TILLØKKE OTTO.

Jesper Lohmann hylder Otto Brandenburg i TILLØKKE OTTO. Foto: Lena Paaske.

Tilskuere skal afvente yderligere besked vedrørende refundering, ombytning mm, oplyser teatret.

BETTY NANSEN

Alle forestillinger på Betty Nansen Teatret og Edison er fra den 12. marts til og med d. 31. marts aflyst.

Det er primært forestillingen Leg med Ild, der bliver påvirket, men premieren på My Deer Hunter vil også blive udskudt – indtil videre til d. 4. april.

Alle publikummer, der har billetter til en forestilling frem til d. 31. marts, vil snarest muligt på mail få yderligere besked fra teatret vedrørende refundering, ombytning mm. af billetter. Teatrets billetkontor arbejder på højtryk og beder om forståelse for, at svartiderne kan være længere end normalt.

Anna Walk with me
Forestillingen Anna, walk with me. Må aflyses. Foto: Gísli Dúa Hjörleifsson

TEATER KATAPULT

Teater Katapult aflyser alle forestillinger/shows i perioden fredag 13. marts til og med søndag 29. marts,

Alle kunder med billetter til arrangementer på Teater Katapult, der berøres af lukke-perioden, vil blive direkte kontaktet af teatret. Alle vil også, hvor det er teknisk muligt, automatisk få tilbageført værdien af allerede betalte billetter til deres konti.

De forestillinger, arrangementer og shows på Teater Katapult, der aflyses i perioden fredag 13. marts t.o.m. søndag 29. marts, er: ANNA, WALK WITH ME, SLUK LIGE LYSET, MONSIEUR IBRAHIM & KORANENS BLOMSTER OG MAD OFFICE.

 

Listen opdateres når nye oplysninger foreligger.

Sidst opdateret: 14. marts. 2020

 

 

 

 

 

Previous articleDen skaldede frisør aflyser forestillinger i marts
Next articleBora Bora’s leder aflyser: ”Det skar i hjertet at sende folk hjem”