Få (u)hyggen ind under huden i efterårsferien med musikteatret Vildheks

Vildheks, uhygge, Lene Kaaberbøl
FOTO: Thit Aaberg og Michiel Tange van Leeuwen. © Robin Skjoldborg

I denne efterårsferie bliver der rig mulighed for masser af gys og (u)hygge. En af de (u)hyggelige ting, du kan opleve i ferien, er stykket Vildheks. Bellevue Teatret spiller Lene Kaaberbøls tween-hit Vildheks som musikteater for familier med halvstore børn (frarådes børn under 9 år) fra den 10.-23. oktober.

Bellevue Teatret beskriver selv stykket således: 

Da pigen Clara bliver kradset i panden af katten Kat, bliver hun som forvandlet. Clara opdager, at hun er en ægte Vildheks. Hun kastes ud i et eventyr, hvor hun må finde mod til at kæmpe mod den onde Kimæra, der svæver faretruende i vildtågerne. Følg med Clara ad vildvejene på det helt store eventyr i et unikt univers af spænding, vildskab og uhygge.

Thit Aaberg spiller hovedrollen som Clara. De unge vil højst sandsynlig have set hende i Mørket mellem os på DR Ultra eller i Dating for Letøvede på DR3, hvor hun spiller over for blandt andre Laurids Skovgaard Andersen, der også er med i Vildheks.

Få en (u)hyggelig overraskelse

Hvis du tager ind og ser forestillingen i efterårsferien, fra den 16. til den 23. oktober, bliver det ekstra (u)hyggeligt, for der får du en mulepose med forfriskninger i, som du kan tage med i salen og nyde under forestillingen.

Læs mere om stykket og køb dine billetter her.

 

Previous articleOplev Arbejdersangbogens værdier og sangskatte i ny teaterkoncert
Next articleOplev Robin Hood i Eventyrteatrets 30 års jubilæumsforestilling