Far og datter spiller sammen i finurlig forestilling i Riddersalen

Hattejagten i Riddersalen
Far og datter spiller sammen i Hattejagten. Foto: Dennis Westerberg.

Fra lørdag d. 21. september og frem til d. 18. oktober kan Per Pallesen og datteren Sofie Pallesen opleves sammen i den musikalske forestilling Hattejagten i Teatret Riddersalen på Frederiksberg.

Hattejagten følger Morfar, der har en hat, som kun tages af, når han sover. Men en morgen er hatten væk, så i natskjorte og tøfler går jagten ind på hatten. Jagten fører Morfar ad snørklede veje tilbage til barndommens land, og undervejs møder han særegne eksistenser.

Per Pallesen debuterede som skuespiller for 56 år siden som talende og syngende kamel i børneforestillingen ”Folk og røvere i Kardemomme By” på Aalborg Teater. Han blev også uddannet fra Aalborg Teaters Elevskole i 1966. Siden har han gennem årene haft et hav af roller i teaterforestillinger, revyer, shows, film, radio og tv-udsendelser. Han er kendt som den poetiske klovn inden for primært det musikalske og lystspilprægede repertoire. Nu vender han tilbage til børneteater, hvor han indtager rollen som Morfar i Hattejagten.

Skuespiller og koregraf Sofie Pallesen skaber det koregrafiske univers og de mere eller mindre absurde karakterer, som Morfar møder på sin vej. Musiker Thomas Dinesen akkompagnerer løjerne, som spilles live på scenen.

Læs mere om forestillingen her.

Previous articleOplev de nyeste tendenser indenfor scenekunst på Waves Festival
Next articleTag en tur i dødsbussen med teaterkollektivet Cheer Extreme