‘Terkel i knibe’ bliver til en motherfårking musical

Terkel i knibe, Clemens, Anders Matthesen
FOTO: Clemens ©Live Nation: Langkjær Entertainment

Anders Matthesens populære film ‘Terkel i knibe’ fra 2004 bliver nu vakt til live igen, når der næste år er premiere på TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL den 14. februar 2019 i Tivolis Koncertsal. Filmen blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie og solgte intet mindre end 375.000 solgte biografbilletter.

Forestillingen er skabt i samarbejde mellem Clemens, Langkjær Entertainment og Live Nation. Clemens er medproducent på forestillingen, og han står både for ny musik og manuskriptet til teaterversionen. I musicalen kan du genopleve de kendte karakterer Terkel, Jason, Fede Dorit og Stewart og mange flere.

Der vil være skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen samt både nye sange og de kendte sange fra filmen. Musicalen blander brug af dukker og skuespillere i en
scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

TERKEL – THE MOTHERFÅCKING MUSICAL bliver iscenesat af den anerkendte instruktør Nikolaj Cederholm, der senest har modtaget stor ros med teaterversionen af Chaplins ‘Diktatoren’ på Nørrebro Teater. Forestillingen er nu på vej flere steder internationalt.

Efter at have spillet i Tivolis Koncertsal drager TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL videre på Danmarksturné til Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle. Castet til musicalen bliver offentliggjort efter sommerferien. Billetsalget starter på onsdag kl. 10. Læs mere om musicalen på www.terkelthemusical.dk.

Previous articleIbsens ‘Et dukkehjem’ dramatiseres på Aalborg Teater
Next articleFIK DU LÆST: Fokus på krop og køn