Finalist fra TeaterBattle 2019 klar med forestilling: Venter på Stegte duer

FOTO: Nikolaj Lütken ©

Den 10. september kan man opleve premieren på Kånstkollektivets fysiske collage, VENTER PÅ STEGE DUER i teaterhuset i København.

Kånstkollektivet har samlet materiale under den fælles ventetid (covid19) bestående af tekster, billeder, musik og diverse fra folk der havde lyst til at sende deres tanker og følelser ind.

Afvente, vente, forvente

VENTER PÅ STEGTE DUER er en fysisk collage om timing, tålmodighed og alt det, vi hver især går og venter på. Forestillingen tager hånd om de mennesker, der er gået i stå, og dem der ikke ved, hvordan man står stille. Det er svært at bedømme, hvad der egentlig er værd at vente på. Presset om at udnytte tiden bedst muligt, får mange til at stige af toget. Nogle stiger aldrig på igen. Hvad sker der med dem? Gennem humor og skrøbelighed undersøger tre kroppe, hvad der sker med os, når vi ikke kan kontrollere tiden.

På scenen kan man opleve skuespillerne Rune Nis Klenø, Cecilie Haugaard Larsen, Mathilde Bækmark-Didar. Sofie Kallan har skabt scenografien, og lyddesign er af Sebastian Just.

Forestilligen kan opleves fra den 10. september og frem til den 19. september.

Billetter kan købes her

Previous articleSkuespilhuset genåbner med stor Shakespeare-klassiker
Next articleSort/Hvid starter fra NUL