Fire fantastiske forestillinger du kan opleve i efterårsferien

FOTO: Monica Zetterlund © Robin Skjoldborg

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Måske skal du rejse, eller måske skal du arbejde. Måske ved du ikke helt, hvad du egentlig skal lave. Teaternyheder har heldigvis samlet fire forestillinger, som kan opleves i København i efterårsferien. Læs om dem her.

I SIDSTE ØJEBLIK

I SIDSTE ØJEBLIK er en lun komedie om at blive ældre. Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise, og den nyslåede enkeman, Per, udgør kortspillets fjerdemand.

Hvis man har nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

I SIDSTE ØJEBLIK opføres i Folketeatret fra den 15. oktober. Læs mere om den her.

SPEKTAKELVEN

Børn og barnlige sjæle kan i efterårsferien opleve en spændende danseforestilling med finurlige karakterer i knitrende, raslende og kling-klangende lydkostumer. Den poetiske og musikalske danseforestilling, SPEKTAKELVEN, leger med musikalske kostumer, og det er helt gratis at kigge og lytte med.

Forestillingen har verdenspremiere den 16. og 17. oktober i Dansekapellet. Læs mere på Dansekapellets hjemmeside.

SAMMENSVÆRGELSE

Teater Grob lægger op til spænding, når forestillingen SAMMENSVÆRGELSE har premiere den 18. oktober. Forskeren Alex har mistet sin søn, og da intet i hendes liv har forberedt hende på at kunne håndtere den situation, sender savnet og jagten på ham hende på rundtur langt ind i konspirationsteoriernes gråzoneforklaringer. Læs mere og find dine billetter her.

Z – MONICA ZETTERLUND

Den svenske jazzsangerinde og skuespiller Monica Zetterlund danner baggrund for den nye, sanselige forestilling Z – MONICA ZETTERLUND på Teatret ved Sorte Hest. Forestillingen er en drøm, der går i opfyldelse for Jan Hertz og Camilla Bendix, og de har begge kastet sjæl og kærlighed i den intime og yderst nærværende forestilling.

Z – MONICA ZETTERLUND iscenesættes af idémanden Jan Hertz med scenografi af Marianne Nilsson og spiller fra den 17. oktober til 17. november 2018. Læs mere om Z – MONICA ZETTERLUND her

Previous articleOplev King Kong på Broadway
Next articlePELLE EROBREREN bliver åbningsforestillingen i et nyrenoveret Østre Gasværk Teater