Følg med live fra københavnerpremieren på Disneys musical Tarzan

Følg med i videoen ovenfor, når Fredericia Teater sender live fra københavnerpremieren på Danmarks første bæredygtige forestilling Disneys Musical TARZAN i Falkoner Salen.

Scandic Falkoner Salens foyer er i anledningen omdannet til en jungle dekoreret med lianer og andre vilde overraskelser, og gæsterne vil ankomme på en grøn løber, når den verdenskendte historie om Tarzan, indtager København.

Inden premieren i København havde Disneys musical Tarzan danmarkspremiere på Fredericia Teater i oktober 2018, hvor musicalen alene solgte 90.000 billetter. I september havde forestillingen Aarhuspremiere på Musikhuset Aarhus, og indtil videre har den solgt over 160.000 billetter.

Forestillingen har høstet stor ros blandt anmelderne med hele 16 seksstjernede og 15 femstjernede anmeldelser, og fik tidligere i år tildelt en Reumert for Årets Musical og Musikforestilling.

På grund af dens popularitet er Disneys musical Tarzan blevet forlænget 3 gange og kan opleves i Falkoner Salen frem til den 12. januar. Fra kl. 18.45 til 19.15 den 29. november kan I følge med, når reporter, Simone Skogen Lassen, hilser på de gæster, som skal ind og se musicalen til aftenens premiere. Desuden vil der blive præsenteret nogle sjove facts om Tarzan, og vist nogle klip fra bag om forestillingen.

Følg med i videoen ovenfor fra kl. 18.45-19.15 den 29. november.

Previous articleAndrew Lloyd Webbers ikoniske musical Sunset Boulevard opsættes i Danmark
Next articleOplev en sanselig julekalender med 24 Hemmeligheder