Folketeatret præsenterer: Er der plads til mig?

Er der plads til mig
Foto: Marcus Uhre

Fredag d. 6. november er der premiere på Folketeatret nye soloforestillingen Er der plads til mig

I forestillingen Er der plads til mig? kommer vi ind under huden på skuespiller Lise Pleidrup. Hvordan føles det at være tyk? Og hvordan ser verden hende som tyk? Gennem interaktion med publikum tager Lise dig med på sin rejse fra uvidende til vidende og fra selvhad til selvaccept.

Louise Pleidrup udtrykker selv følgende om Er der plads til mig “Vi er nødt til at gøre noget, og jeg har tænkt mig at tage det første skridt inden for scenekunsten ved at skabe Danmarks første teaterforestilling om tykhed samt Danmarks første tykpositive teaterforestilling”.

Folketeatret med nyt format “Under huden” 

“Under huden” er Folketeatrets nye format på teatrets nye scene: Kvisten. Det er et hudløst ærligt ung til ung-format, hvor unge får mulighed for at skabe forestillinger baseret på egne fortællinger og fremføre disse for andre unge og interesserede.

Under huden vil skabe et nyt rum på Kvisten og giver unge et kunstnerisk afløb for de tanker og emner, der ligger dem på sinde.

Er der plads til mig “Er Under hudens” første forestilling og spiller fra d. 6-9. november.

Billetterne er gratis – dog kommer der et ordregebyr på 5 kr. pr. transaktion. Find pladser til forestillingen her

Previous articleHeroin – en kvantemekanisk kærlighedsfortælling
Next articleHver måned giver Dramafronten publikum to timers dagsaktuel dramatik