Folketeatret præsenterer SOMMER I TYROL

Foto: Gudmund Thai

Folketeatret er atter åbent og kan byde publikum velkommen fra den 11. maj til SOMMER I TYROL.

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Denne gang rejser vi til de østrigske alper til en munter SOMMER I TYROL. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Jesper Groth erstattes i rollen som Leopold

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne musikalske komedie. Da Jesper Groth skal repræsentere Danmark til det internationale Melodi Grand Prix i Rotterdam erstattes han i rollen som Leopold af Pelle Emil Hebsgaard. På scenen kan publikum derfor glæde sig til at opleve Pelle Emil Hebsgaard, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass og Katrine Schmidt Nørgaard.

SOMMER I TYROL kan opleves på Folketeatrets store scene i Nørregade fra den 11.-22. maj 2021.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleBroadway-musicalen KINKY BOOTS får premiere på Det Ny Teater
Next articleCPH STAGE 2021 sætter spot på scenekunstens OPRÅB