Fordyb dig i fortællingen om et menneskes møde med en ny kultur

JOB
Ina-Miriam Rosenbaum kaster sig igen ud i den rørende forestilling JOB. Foto: Teatret Svalegangen.

Ina-Miriam Rosenbaum gentager sin Reumert-vindende rolle i den musikdramatiske forestilling EN EMIGRANTS REJSE J O B – ET ENKELT MENNESKE. Fortællingen om en emigrants svære rejse og integration i en ny verden på Svalegangen i Aarhus.

Det er ikke kun flygtningekrise, men også mere universielle emner, som familieforhold, flugt, lykke og religion, der er i spil, når Teatret Svalegangen i Aarhus sætter den rørende forestilling JOB – ET ENKELT MENNESKE op. Det sker fra den 14. til 18. januar 2020.

Ina-Miriam Rosenbaum i Reumert-vindende præstation

Baseret på Joseph Roths roman fra 1930 indtager skuespilleren Ina-Miriam Rosenbaum alle forestillingens roller. En enestående præstation, der indbragte hende en Reumert for årets kvindelige hovedrolle, da forestillingen første gang blev sat op i 2018.

EN EMIGRANTS REJSE J O B – ET ENKELT MENNESKE fortæller om en emigrants rejse fra den gamle verden, en lille landsby i Rusland, til den ny verden, Manhattan, New York, i tiden op mod 1. Verdenskrig.

Den musikdramatiske forestilling følger den jødiske lærer Mendel Singer, der tvunget af omstændighederne må forlade Rusland i håb om at skabe sig en bedre tilværelse hos den mellemste søn i Amerika. Den nye verden viser sig dog at være alt andet end den amerikanske drøm – snart regner ulykkerne regner ned over familien, indtil Mendel mister alt – endda sin tro. Som JOB i Det Gamle Testamente kan kun et mirakel redde Mendel.

Ina-Miriam: “Der kan stadig ske mirakler”

”Vi har spillet den i Østeuropa og rundt i DK. Uanset publikums udgangspunkt oplever jeg, at folk bliver voldsomt ramt af historien om Mendels søgen efter et bedre liv, hans kvaler og hans møde med miraklet. Vi har sådan brug for at vide, at der kan findes mirakler.”, siger Ina Miriam-Rosenbaum.

EN EMIGRANTS REJSE – JOB ET ENKELT MENNESKE kan opleves på Teatret Svalegangen i Aarhus fra den 14. til 18. januar.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Previous articleLad dig fortrylle af historien om Beauty and the Beast som pantomime
Next articleOtto Brandenburgs sangskat hyldes og fortolkes